Login/Registracija

TUŽAN DAN ZA BRAĆU KAZIĆ, TUGA NE JENJAVA: „Kada si otišao DALEKO, SVE SAM SHVATIO“

Braća Kazić prepoznatljivi su po šarmu i osmehu koji ne skidaju sa lica, iako su mnogo puta njime prekrivali tugu koja ne prolazi. Očeva smrt ostavila je u njihovim srcima patnju koja ni danas, nakon devet godina od gubitka njihovog najvećeg uzora, ne jenjava.


Dimitrije je danas na svom instagram profilu objavio očevu fotografiju uz emotivan opis koji slama srca.

– Prođe devet godina, a meni kao da nije nijedan sekund. Kao ono što si uvek znao da kažeš „Svega će biti, samo nas neće biti“. Nisam to shvatao kada si mi pričao, ali od kada si otišao negde daleko daleko, shvatio sam. Samo ću da ti kažem, sve je u stvari ništa- napisao je pevač skrhan bolom.


Pre samo tri meseca braća su predstavila publici novu pesmu pod nazivom „Sećanje“ posvećenu ocu koji im je u misima svakoga dana.

– Napisao sam je ponesen time koliko mi otac fali. Sad će deveta godina od kako ga nema i jako mi nedostaje. U nedostatku ljubavi i pažnje napisao sam ovu numeru za njega. To su bili najteži trenuci u mom životu kada nas jeon napustio i tu bol pretočio sam na papir. „I kada svi te ostave setiš se oca, majke rođene“ stihovu su pesme u kojoj govorim o toe da i kada imaš pare i sve što želiš džabe ako nemaš sa kim da podeliš- istakao je nedavno Dimitrije.


Braća su u najtežem momentu života bila bezrezervna podrška jedno dugom i držeći se čvrsto zajedno nastavili su habro dalje ispunjavajući očevu želju da postanu uspešni u svojoj najvećoj ljubavi- muzici.

U tim trenucima veliki vetar u leđa davala im je majka, koja je danas najponosnija žena zbog svega što su njeni naslednici uradili.

– Otac je bio ponosan na njih, hvalio se kada je Dimitrije išao prvi put na televiziju. Bilo mi je teško kada sam ostala sama sa njima. Kada sam dobila unuku plakala sam i od sreće i od tuge, bolelo me je što suprug nije doživeo to- kroz suze je ispičala mama braće Kazić.


Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da poseti dom Kazića, a njihovu porodičnu priču možete čuti u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović