Turiste ostavila bez daha: Lepa Kristina Denić napravila pometnju u Veneciji (FOTO)

Kristina Denić nedavno je boravila u Veneciji gde je zajedno sa velikom ekipom profesionalnih saradnika snimila video spot za svoju prvu pesmu koju će uskoro izdati za „Grand produkciju“. Lepa Leskovčanka odlučila se da svoj prvi muzički projekat realizuje u jednom od najlepših italijanskih gradova jer je jedan deo svog života provela u toj zemlji.

Iako je ispala u finalu takmičenja „Zvezde Granda“ to je nije obeshrabrilo da nastavi dalje svim srcem da gradi svoju muzičku karijeru pa je za svoj prvi spot angažovala najbolju ekipu na estradi. Muziku i tekst za novu pesmu radio je Ljubinko Tanasić, a aranžman Mario Pajić, dok je za režiju spota zadužena ekipa „Kačket dole“. U spotu se pojavljuje vrlo zgodan muškarac koji je takođe iz Leskovca.

067b15dc3260db346b8d545785612933

„Prelepi glumac u spotu je zapravo maneken i zove se Lazar Vuković, i mogu vam reći da su devojčice ludele za njim! Ono što je najzanimljivije, jeste da ceo tim ceo tim koji je pošao u Italiju su moji južnjaci, i zbog toga mi je ovaj projekat još draži, jer sam uspela da okupim neke moje ljude i moju ekipu! (smeh) Drago mi je što sam ostala dosledna sebi u tom da želim da uvedem nešto nesvakidašnje, i da pomerim granice, tako da od spota očekujte neočekivano“, rekla je Kristina za Grand portal.

Za vreme boravka u Veneciji Kristina Denić i njena ekipa postali su prava atrakcija među turistima, a deo te atmosfere pogledajte OVDE.