Login/Registracija

TUGA DO NEBA Preminula ZVEZDA GRANDA, kolege u ŠOKU: „Volećemo te zauvek“

Jasmin Hasić, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, preminuo je nakon duge i teške bolesti u 36.godini. 


Pevaču je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je pre više od tri nedelje operisao u Turskoj, ali je na žalost izgubio bitku. 

Ova vest potresla je estradu, kao i mnogobrojne fanove koji se od talentovanog momka iz Srebrenika opraštaju dirljivim rečima na društvenim mrežama. 

„Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir“, napisao je pevač Hako Šljivar, dok se njegova koleginica Lejla Zahirović oprostila porukom: 

„Dragi Jaško, ostala sam bez reči, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovek, pevačina, divan suprug, divan otac… Voleću te brate moj zauvek“.

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hasić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji ih zadesio. 

„Suvišna je svaka reč! Tuga i bol je velika, primite moje iskreno saučešće, neka vam Bog da puno snage“, glasi poruka koja je osvanula na Fejsbuku. 

Podsetimo, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci. Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu. 

– Na kraju samo trag naših dela ostaje… Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni…, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i ceni…, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve – napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece. 


Inače, Jasmin je rođen u Srebreniku. Za učešće u „Zvezdama Granda“ prijavio se davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost stekao je 2014.

– Bio sam amater, nisam verovao u sebe. Talenat sam nasledio od oca, on je baš muzikalan. Najbolje mi leži Harisov stil pevanja, imam boju glasa sličnu njegovoj, ali to me ne definiše kao pevača. Pevam dobro pesme i drugih izvođača. Inače, sam vrlo jednostavan momak, koji, sticajem okolnosti, zna da peva dobro. A, svoje slobodno vreme volim provesti s društvom u ribolovu – govorio je svojevremeno Jasmin.

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić