Login/Registracija

TOP 4 NAJGLEDANIJA DUETA U ZVEZDAMA GRANDA: Iz nekih se izrodila i ljubav (VIDEO)

Svakog vikenda i to punih 18 godina „Zvezde Granda“ priprede nam neko iznenađenje koje nas gledaoce ostavi bez daha. Zato svake subote od 21 čas na Prvoj, kada se emituje ovaj talent šou, i očekujemo neočekivano, bilo da je reč o stajlingu članica žirija, međusobnim odnosima koji često podrazumevaju žestoke svađe i uvrede, pa sve do najvažnijeg – žirijeve podrške mladim pevačkim nadama koje umeju sve da nas raspamete i stasom i glasom i postanu kandidat za ponosnu titulu „zvezda Granda“. 

U ranijim sezonama žiri, ali i druge poznate estradne ličnosti, među kojima često i legende narodne i zabavne muzike, pružale su podršku mladim takmičarima na velikoj sceni. 

Nedavno smo pisali o najgledanijim muzičkim okršajima u takmičenju koji su žiri stavili na teške muke, a da li znate koji su najgledaniji dueti? 


Zahvaljujući popularnom takmičenju Dušan Svilar imao je čast da sa velikom Kemalom Montenom snimi duet pod nazivom „Nije vredno, sine moj“, koji su predstavili upravo u „Zvezdama“.

Duet pobednika i Sarajlije spada u najslušanije i najgledanije i broji čak 14 i po miliona pregleda na Jutjubu. 

Pobednik čuvenog takmičenja Amar Gile imao je priliku da sa iskusnijom koleginicom Radom Manojlović i to na velikoj sceni uživo otpeva njen hit „Mešaj mala“. Njihov nastup nalazi se na drugom mestu naše liste i ima 11 miliona pregleda na zvaničnom kanalu takmičenja.

Mešala je Rada i sa Harisom Berkovićem i to pred veliko finale šoua, kada su na Grandovoj sceni izveli numeru „Mešaj mala“. Ovaj duet broji 5 miliona pregleda i čak 14 hiljada lajkova.

Inače, ovo je Radin i Harisov prvi javni nastup, nakon čega se rodila ljubav između pevača. 

Priliiku da u „Zvezdama Granda“ promovišu duet imali su Marija Šerifović i Adil i njihova pesma „Ne spominji ljubav“ broji skoro pet miliona po popularnoj platformi.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić