TOP 12 takmičara učestvuje u velikom finalu 14. juna! (FOTO)

Posle devet meseci vatrene borbe na velikoj sceni „Zvezda Granda“ stručni žiri je u polufinalnoj noći odabrao najbolje kandidate za veliko finale. Publika i žiri uživali su u fantastičnim nastupima osam duelista koji su ostavili srce na bini. Prva takmičarka koje je direktno prošla u finale je narodnjačka Adel, a o tome više saznajte OVDE. 

679631cb9c09dfb94058769bb3914e6d035e94e5

Žiri je vrlo posvećeno i do tančina ocenjivao kandidate, a ko je drugi takmičar koji je oduševio sve i direktno prošao dalje pogledajte OVDE. Iako su mnogi mislili da će svi ostali biti u baražu na veliko sceni ponovo je dominirala takmičarka koja je od početka sezone sa maksimum glasova prolazila dalje OVDE. 

U veliko finale direktno su se plasirali: Anid Ćušić, Lidija Janković i Teodora Toković. Iz baraža u finale su prošli: Emrah Emšo, Antonio Krištofić, Boris Petrović, Šefki Jahjić, Miralem Ramić, Saška Hajder, Hana Mašić, Lejla Zahirović i Monika Ivkić.

Spektakularno finalno veče „Zvezda Granda“ u kome će gledaoci iz celog sveta uživati u nastupima 12 tamičara biće održano 14. juna.

Ukoliko ste propustili pogledajte polufinalnu emisiju: 

https://youtube.com/watch?v=llsVfVvbf3U
Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić