Login/Registracija

TO JE TAJ POBEDNIČKI GLAS: Pogledajte sve nastupe Nermina Handžića u ZVEZDAMA GRANDA (VIDEO)

Pre samo nedelju dana mladi Tešnjak Nermin Handžić trijumfovao je u „Zvezdama Granda“ i upisao se kao 15. pobednik najgledanijeg talent šoua koji je svojim glasom osvojio ceo region. 

Pored neverovatnog talenta na kojem je dodatno radila njegova mentorka Viki Miljković i njen suprug Taške, ovaj 19 – godišnjak iz Bosne i Hercegovine publiku je osvojio maestralnim narodnjačkim repertoarom, mahom hitovima Šabana Šaulića, Šerifa Konjevića i Safeta Isovića, ali i odličnom koncentracijom na sceni koju je imao tokom čitavih deset meseci takmičenja, što ga je a kraju i dovelo do pobede. 

db3d7f07ff45ce8d32ef8bf76170bac6395af5e4

Komentari stručnog žirija tokom čitavog serijala govorili su da je reč o pretalentovanom momku, anđeoskom glasu pred kojim je uspešna pevačka karijera. I nisu pogrešili.

Kroz takmičenje Nermin je sa svakim narednim pojavljivanjem davao svoj maksimum, a u finalnoj noći grlo ga je služilo bolje nego ikada, te ni u jednom trenutku nije podlegao pritisku, uprkos malom broju godina koji ima. To ga i odvojilo od ostalih finalista i učinilo ga pobednikom ovogodišnje sezone. 

78c829f2b36e2eef068dfe88ed131b439d0b33db

Lavovski se borio za titulu najboljeg do samog kraja, a u videu ispod poslušajte kako je maestralno pevao tokom čitavog serijala.

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić