Login/Registracija

„Ti si kao arapska princeza! A pesme koje si izabrala su UMORNE, MEMLJIVE,“ komentarisala Jelena!

Azra Husarkić (22) dolazi iz Tuzle, a za drugi krug pripremala ju je Ana Bekuta. Ona je odabrala pesme „Koliko je širom svijeta“ Zaima Imamović i „Svako traži novi ljubav“ Vide Pavlović. Kandidatkinja je dobila svih šest „da“ za svoj nastup, a prva je uzela reč Marija Šerifović.

– Azra, ti si došla ovde i u prvom krugu pevala maestralno i svi znamo kako ti pevaš, to nije sporno. Imam jednu zamerku, ne sviđa mi se tvoj vibrato, umoran je. I drugo, počinješ da zvučiš umorno, kao da pevaš u 6.15 ujutru.

– Moja Bosančica je dobila 6 glasova i ide dalje – rekao je Bosanac, a onda je uskočila Jelena Karleuša.

ANINA UBEDLJIVA POBEDA Svi se otimali oko nje, ali je Bekuta osvojila OVIM komentarom! (FOTO)

– Delovala je umorno jer su ove pesme umorne, kafanske, za 4 ujutru, umorne za srču do kolena, memlu… Dala sam ti glas jer nisam videla ništa lepše od tebe u životu, izgledaš kao arapska princeza, prelepa si i veliki talenat, a ne zbog izbora pesama koje su umorne, memljive… Haljina ti je promašaj, kao i frizura jer se vidi nadogradnja, a to ne sme. 

1d29146c6ffa3921fe6b44c75a82c67be5394b9f

– Ja to ne vidim! – uzviknuo je Popović. 

– Muškarci ne znaju razliku između suknje i haljine – rekla je Jelena, na šta joj je Saša objasnio, a ona rekla da to znaju samo gej muškarci… 

– Al’ se upecao – rekao Bosanac, pa pitao Jelenu da li zna razliku između dimija i šalvara, na šta je ona rekla da tu nema razlike. 

– Nije tačno! Razlika je u kanapu – ispravio ju je.

– Ti si naznaka produžetka one loze narodnih pevačica koje su dobrim pesmama i izgledom obeležile Balkan – pohvalio je Đorđe David kandidatkinju. 

– Meni je ona za finale! – složio se Popović, dok je Viki rekla kako je Ana za nju pravi mentor i da samo treba da ispravi vibrato.

A onda se povela rasprava o Vikinom kotliću u dvorištu koji je pravila kada je živela preko puta Jelene Karleuša, pa Jelena pomislila da se nešto zapalilo kod Viki i uzela crevo da gasi požar. Priča se protegla i do toga da li su se jedna drugoj javljale kad se sretnu, pa je Viki objasnila da se sa Divnom uvek lepo popričala kad se sretnu. 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović