Login/Registracija

“Ti jedini ispunjavaš SVE USLOVE ZA ZVEZDU“! JK nije znala u kog kandidata više da gleda

Jedan muški duel obradovao je sve dame u studiju i to između Žarka Madžića iz Beograda i Aleksandra Stojanovića, takođe iz Beograda.

Žarko koji dolazi iz Davidovog tima pevao nam je pesme “Ne slušaj majko“ Ace Luksa i “Jelena“ Ace Pejovića, dok je Aleksandar pevao “Piši propalo“ Saše Kovačevića i “Možda“ Željka Samardžića.

6 glasova dobio je Žarko i otišao direktno u naredni krug, a 3 glasa dobio je Aleksandar o kome će odlučiti Saša Popović.

– Žarko standardno dobar. Samo malo niži tonalitet, ali negde je neverovatno, leži ti program to devedesete, turbo folk, Šašić i to. Nemam šta da zamerim. Sa druge strane, Aleksandre, prva pesma pogrešno zvučala. Ti spavaš. Bio si nestabilan- rekla je Marija.

– Meni si delovao sigurno, ima ovoga što kaže Marija, ali dopao si mi se. Nije mi bio simpatičan dok je stajao a posle mi se dopalo- rekla je Bekuta za drugog kandidata.

– Žarko, ako mi tražimo zvezdu ovde već godinama, po mom mišljenju kompletniju osobu od tebe nisam videla– rekla je JK, pa je Popovič objasnio- Jelena, on dok se nije skinuo i promenio imidž, bio je materijal za izbacivanje. – Trudila sam se svakako da ga ne gleda, već samo da slušam kako peva. A naravno da volim da vidim da neko ko ume da peva da je i lep i zgodan- dodala je Jelena.

– A sada ovaj drugi dečko. Meni stvarno večeras ništa preterano kod tebe nije smetalo, a to što si ti tako plav, je meni čarobno! Dala sam ti glas zbog svih tih faktora. Beograđanin, zgodan, plav, dobro obučen- zaključila je JK.

Bosanac nije delovao oduševljeno ni jednim ni drugom kandidatom- Žarko neprikladan izbor pesama za tebe. Ponavljaš stajling. A što se tiče drugog kandidata, dopada mi se tvoja boja glasa, ali non stop si bio nizak.


 – Najgore je kad ti kažu “ništa mi nije smetalo“. Pojela te trema Žarko. Moram da te opravdam. Zvali su me raznorazni menadžeri da potpišu ugovor ja nisam dao. On je hteo, ali sam rekao ili ja ili oni. Popović ga je vratio. Dobio je ponudu i od pevačica za duete, pa sam ga pitao šta on hoće a on je odgovorio, izvoli Žarko– rekao je David, a onda je kandidat odgovorio- Rekao sam da je jedina žena s kojom želim duet, barem prvi, Jelena Karleuša!

Saša Popović se nakon dužeg premišljanja odlučio da da šansu Aleksandru Stojanoviću i pustio ga u naredni krug!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac