Login/Registracija

„TEŠKO MI JE, IZVINITE“: Bosanac sa knedlom u grlu progovorio o smrti Šabana Šaulića (FOTO)

Šaban Šaulić tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći kada se vraćao sa nastupa iz Nemačke. Kralja narodne muzike zbog raskošnog glasa, vanserijskog talenta i svoje skromnosti svi su poštovali, a njegove kolege potresnim rečima na društvenim mrežama opraštaju se od preminulog pevača. 

Dragan Stojković Bosanac sa Šabanom je sarađivao dugi niz godina, a nekoliko sezona zajedno su sedeli i u žiriju popularnog takmičenja „Zvezde Granda“. Čuveni kompozitor jutros se uživo uključio u jutarnji program Prve Televizije i sa knedlom u grlu opisao Šabanov neponovljivi pevački talenat.

„On je bio pevačka konstanta. Njegov glas je bio toliko raskošan i svima je bila čast sarađivati sa njim. Način na koji je on izgovarao tekst, njegov način interpretacije bio je briljantan i to nijedan pevač nije imao, niti će. Kada na radiju krene Šabanova pesma, zvučnici prorade“, izjavio je Bosanac drhtavim glasom. 

„Dosta sam sarađivao sa njim i zaista mi je teško. Izvinite…“, dodao je aktuelni član žirija „Zvezda Granda“.

POGLEDAJTE I OVO:

KARIJERA JEDNOG KRALJA! Pesme ŠABANA ŠAULIĆA koje su obeležile jednu epohu!

ŽIVOTNA PRIČA ŠABANA ŠAULIĆA ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Uvek je sa setom pričao o roditeljima, a na očevu sahranu nije stigao! (VIDEO)

OTIŠAO NAJLEPŠI GLAS BALKANA: Žiri „Zvezda Granda“ se ovim rečima oprostio od Šabana Šaulića (FOTO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić