Login/Registracija

TENZIJA JE VELIKA: Takmičari slavili prolazak u FINALE, mentor RIDAO kao KIŠA (VIDEO)

Nakon neizvesnog i napetog polufinala, u kome su svi takmičari pokazali do sada neviđenu borbu za dalji prolazak, ekipa našeg portala odlučila je da vam pokaže kadrove koje niste imali prilike da vidite na malim ekranima.

Iskrene emocije ovih mladih ljudi rasplamsale su se tek nakon silaska sa scene gde su ih dočekali njihovi najmiliji. Suze, smeh i zagrljaji samo su deo onoga što se dešavalo u Granovom studiju.

– To! Očekivao sam ovo, moram da budem samouveren. Srećan sam do neba i nazad- rekao je Nermin kome su u zagrljaj odmah poletele kolege Velid i Mustafa.


– Znali smo da će da prođe direktno– tvrde oni.


Podjednako srećna, uzbuđena i poletna bila je i pulenka Ane Bekute, Sandra Mladenović koja je zbog svog direktnog prolaska izgubila opkladu.

– Dečko iz obezbeđenja je rekao da se kladimo u 100 evra da ću proći ali ja nisam verovala. Daću mu i 300 ako treba!- kroz osmeh je rekla za naš portal.


Zbog nastupa Mustafe Mehića i Velida Handžića, koji su na nagovor Marije Šerifović zveli duetsku pesmu u polufinalu, Saša Popović napravio je presedan te ih obojicu pustio direktno u finale!

Izgubljeni i sa suzama u očima, samo su kratko poručili:


– Nećemo biti skromni u ovoj situaciji, očekivali smo!

U finale se direktno plasirao i Kenan Dervišević, od koga je još više bio uzbuđen njegov otac.


– 100% sam verovao u njega, slavimo odmah i do zore!- rekao je ponosni tata.

Odlukom Saše Popovića još dve dame svrstale su se u 16 najboljih i to Andrijana Petrušovska i Tamara Živković, koje su dhvatim glasom zahvalile na čestitkama naše redakcije pa pohitale u zagrljaj podršci koja ih je čekala.


I Ceca Ražnatović dobila je finalistu iz svog tima i to Alema Bajrovića koji je od sreće skakao na sceni pa pohitao u zagrljaj svojoj mentorki.

Suze radosnice nakon nastupa pustila je Meliha Imširović iz Marijinog tima, kada je čula da će se boriti za laskavu titulu zvezde “Granda“.


Ali, suze kandidata nisu mogle da nadmaše one koje je pustio Đorđe David i to zbog svog pulena Aleksandra Josifovskog koji je takođe prošao direktno dalje.

– Đorđe plače ljudi!- povikala je Viki, na šta se nadovezala Sanja Kužet:

– Čovek od dva metra plače!

– Ja znam da su to iskrene suze- konstatovao je Popović dok Đorđe minutima nije mogao da se smiri.


Najnapetije definitivno je bilo u baražu, čemu svedoče uzdisaji, prezojavanja i trema od koje su takmičari bukvalno gubili glas.

Najveći utisak na publiku definitivno su ostavili takmičari Hanad Džehverović i Željko Vukčević koji su odluku Saše Popovića da se nađu u velikom finalu obeležili skakanjem, klečanjem na sceni a zatim zajedničkim zagrljajem.


Emocije, radovanje, suze i reakcije kandidata ali i žirija, pogledajte u videu ispod:


Pogledajte retrospektivu pevanja finalista:


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: T. Bogavac/I. Ankić/S. Čumić