Login/Registracija

Tanja Savić otkrila „NIJE BIRAO TRENUTKE, maltretirao me je pred decom“

Poznato je da pevačica Tanja Savić već skoro godinu dana prolazi kroz težak period života kada je njen suprug bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju.

Tanja je u više navrata javno govorila o agoniji kroz koju prolazi, a nedavno je i podelila srećne vesti da je zakazno suđenje povodom ovog slučaja.

Kako mediji prenose ona je ispričala kako je prolazila kroz psihičku torturu usled manipulacije od strane supruga koji je izolovao od porodice i prijatelja pred kojima je uvek bio fin.

–  Mi koje smo mučene u braku, maltretirane psihički, nekako smo u strahu da pričamo o tome, čak i drugarici da kažemo. Moje drugarice su mi govorile da je divan, a ja sam svaki put plakala zbog njega. On je bio divan prema svima, šarmantan, ulazi pod kožu- izjavila je pevačica u emisiji „Posle ručka“.

Ona je otkrila i da su njihovi sinovi bili žrtve njihovog odnosa.

-Nije birao trenutke. Želeo je da bude glasan. To su zadnji kukavički trzaji, kad daješ deci do znanja da te njihova mama maltretira. Ponašao se kao malo dete kad mu ne daš igračku, pa vrišti da ga svi čuju- objasnila je Tanja i dodala kako se nada da će se suđenje završiti u njenu korist.

PROČITAJTE I

„Ne znam ni da dolazi u Australiju, a kamoli da imamo suđenje“ Oglasio se muž Tanje Savić

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević / instagram,
Autor: S. Čumić