Login/Registracija

TANDEM SNOVA: Zorana i Mili ne prestaju da nižu USPEHE

Mlada Zorana Mićanović učesnica prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda“ sa samo 17 godina ne prestaje da obara rekorde kada je reč o njenoj tek započetoj muzičkoj karijeri.

Njen prvenac “Sikter“ koji je izbacila zahvaljujući nekadašnjem mentoru Aleksandru Miliću Miliju osvojio je region i postao mega hit, a trenutno broji preko 23 miliona pregleda na Jutjubu.

Međutim, ni njena druga pesma “Poljubi me kad sam pijana“ nije ništa manje popularna iako joj je trebalo za nijansu više vremena da nađe svoj put do srca publike, a Mićanovićeva se pohvalila novim uspehom ove numere.

– Prvi milion! Idem dalje još jače- napisala je pevačica na Instagramu i na objavi označila svog producenta i kompozitora Aleksandra Milića, koji potpisuje i ovu pesmu.

Od saradnje sa njim Zorana ne planira da odustane i tvrdi da samo uz profesionalca poput Milija može izgraditi ozbiljnu i kvalitetnu muzičku karijeru.

– Ja sam tom čoveku mnogo zahvalna, i drago mi je jer imamo jako lep drugarski odnos prvenstveno. Nikada mu ne bih okrenula leša! Radimo još pesama i ostajem da sarađujem samo sa Milijem- izjavila je ona nedavno.

POGLEDAJTE I:

POKAZALA PRAVO LICE: Zorana Mićanović USRED EMISIJE SKINULA ŠMINKU: „Nemam te komplekse“

„DOBILA SAM TO ŠTO SAM HTELA“, Zorani Mićanović JEDNA STVAR POSEBNO FALI od kada se proslavila

Foto: Instagram