Takmičari LUKAVIM POTEZOM zadobili Jelenin glas!

U petom duelu za večeras mikrofone su ukrstili Aleksandar(37) i Dimitrije(30) Kazić iz Kovina i Barbara Bobak(22) iz Futoga 

Braća Kazić su radili sa Sašom Popovićem i predstavili su nam se pesmama „Eleno Kreko“ i „Joj Rado joj“, dok je Milijeva kandidatkinja odbarala numere „Živim za to“ i „Magla“.

Takmičari su svojim izvedbama razigrali žiri, a bratski duet je mudro izmenio stihove pesme „Joj Rado“ u „Joj Jelo, Jelena“ i time privukao Jeleninu pažnju.

Žiri ih je nagradio glasovima 5:3 za duet iz Kovina.

Saša je odmah upitao Đorđa Davida zašto duetu nije dao glas, na šta je on rekao da su za njega bili u rasparu i kako je želeo da podrži devojku koja je tu prvi put.

Sledeća se obratila Viki- Meni su braća top, ja volim narodnjake, dopao mi se repertoar, uvek unesete neku lepu energiju, uvek nas dignete da zaigramo. Iako sam mislila da će Jelena da kaže bljak na ovo ali vi ste rekli „Oj Jelo“ i to je bilo odlično!– a zatim se nadovezala na Barbarino izvođenje- Kandidatkinja broj dva imala si fantastičan repertoar, ali to je bilo tanko.

6dd9dc2377d978356e00de04d36dd3ef85410fee

Došao je red i na Jelenu da kađe svoj komenar – Da nije bilo to „Jelo, Jelena“… ja sam zbog toga dala glas, pokazali ste da ste vrlo mudro odigrali ovu utakmicu. Ja ništa nisam osetila dok mi se niste obratili i tada sam shvatila da ste vi vrlo zgodni momci i dala sam glas zato što su baš interesantne pesme– objasnila je Karleuša što je nasmejalo žiri.

Nakon Jeleninog komentara, Saša je zatrašio da se uključi bekstejdž gde Voja je upitao Jelenu da li zna momka koji stoji pored njega. Jelena je gledala pokušavajući da se seti, a Viki je doviknula- Vanja Lakatoš na šta je Marija skočila i odbrusila joj- Viki ,nije tebe pitao stvarno si čavka! sa čim se diva složila i dodala kako od Viki stvarno ne može da se živi. Iako se Viki nevešto branila kako je htela da pomogne pošto je bilo očigledno da Karleuša ne zna o kome se radi, Jelena je samo rekla- Viki, ovo se pretvara u noćnu moru zbog tebe.

Nakon ovog uključenje Karleuša je nastavila svoje žiriranje pa je Barbari rekla kako je otpevala polu amaterski- Ti gluva nisi, ali bilo je mjaukasto, neprijatno, cijukavo ali bravo za stajling.

Marija, Bosanac, Ana i Snežana su pohvalili braću Kazić, i složili se da je Barbara mogla bolje da otpeva odabrane numere.

Popović je na kraju presudio da Barbara na osnovu tri glasa i komentara žirija ne treba da nastavi takmičenje.

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić