Login/Registracija

Takmičari BRILJIRALI, šou UKRALA pobednica drugog takmičenja: „Ona je moj idol“, tvrdi Bekuta

Kada takmičari „Zvezda Granda“ izađu na scenu, sve oči su direktno uprte u njih. Retko kad se desi da senka padne na talenat mladih nada i da šou ukrade druga osoba. 

To se, ipak, desilo večeras u najgledanijeg takmičenju i to tokom duela Damjana Dimkovskog (19) iz Skoplja i Stefana Tomića (28) iz Kraljeva. 

Iako na početku duela ništa nije slutilo da će senka pasti na takmičare koji su se maestralno predstavili pesmama „Parahodot mi pristigla“ i „More od solzi“ i  „Jubi san vašu ćer“ i „Pjevam danju, pjevam oću, na kraju se to ipak desilo. 


Rezultat ovog duela bio je 5:5, ali umesto da žiri prokomentariše nastupe kandidata, Saša Popović zatražio je od Voje Nedeljkovića da predstavi podršku mladih momaka, što je takmičare stavilo u drugi plan. 

Direktno iz bekstejdža Voja se uključio u studio, a kad je žiri video o kome se radi, slatko su se nasmejali. 


Damjanova baka Dobrila Ivanovska Čabrić, najstarija pobednica šoua „Nikad nije kasno“, izmamila je svima osmeh, a s obzirom da je do skoro bila vitalna, Popovića je zanimalo zbog čega ide sa štapom. 

– Tumbala sam se sa kolima – odgovorila je Dobi, a zatim ju je Popović upitao koliko sad ima godina. 

– Uvek kažem obrunuto, sada imam 49, mislim 94 –  rekla je nekadašnja pobednica „Nikad nije kasno“, što je izazvalo ovacije u studiju. Popović je konstatovao da i u desetoj deceniji izgleda kao devojčica, na šta mu je sjajna Dobi odgovorila: 

– Jeste, tako se i osećam. Imala sam koronu, težak oblik, citokinsku oluju od koje pacijenti umiru, a evo ja sam živa!

-Pa ona je zdravija od svih nas zajedno – konstatovala je Ceca.


Njeni odgovori oduševili su i nasmejali članove žirija, a pogotovo nakon Popovićevog pitanja da li u 94-oj godini ima udavarača. 

– Koliko hoćeš, svuda, Fejsbuk je pun! Ja samo odgovaram, blokiram i odblokiram! Znate šta, ja sam u horoskopu Vodolija, a mi volimo našu slobodu. Ne bih imala ništa protiv da nađem neko rame da se oslonim, ali nisam te sreće. Ja sam se za mog muža dva puta udavala, prvo sam ga ostavila, pa je kuk’o i kuk’o i ja ga vratim, boljeg nisam našla-  iskrena je Dobi koja je svojom pričom nasmejala sve.

Članovi žirija bili su oduševljeni Dobrilom i energijom koja je njenim dolaskom zavladala u studiju. 


– Ja se još uvek pitam u čijoj je Dobrila podršci?! Ona je moj idol – rekla je Ana Bekuta, a Popović objasnio da je ona Damjanova prababa, pa se našalio da će sledeći put ako prođe, dovesti svoju čukunbabu, na šta je takmičar odgovorio da mora da je iskopa. 

Svi članovi žirija konstatovali su da su momci večeras bili sjajni, a zatim obrazložili svoje glasove.

– Nijanse su odlučile – rekao je Dragan Stojković Bosanac koji je prednost dao prvom takmičaru jer ga je „kupio“ na prvu. Drugog kandidata pohvalio je za ogroman napredak, ali se Viki pobunila, zbog čega joj je Boske odgovorio: 

Tebi stvarno treba sveta vodica da te malo isprskamo!

I dok je Marija prskala vodom Viki, Popović i Bosanac zapevali su joj „Gospodi pomiluj“.

Pa ja sam živa, Bog vas ubio da vas ne ubio!  – povikala je Viki. 

Bosanac je i dalje bio fasciniran baka Dobrilom pa je Popoviću poručio da će tako i njih dvojica biti vitalni u starosti i našalio se da će im se ćelije obnoviti posle  70-te godine. 

Nakon mnogo smeha i oduševljenja, završnu reč dobilu su mentori koji nisu krili sreću što su njihovi kandidati bili na visini zadatka. Ipak, Đorđe David imao je predlog za Milijevog takmičenja kom je poručio da sledeći put u takmičenje dovede tetku. 

 – Ja ovog dečka znam od malih nogu, njegova tetka je najbolja riba u Makedoniji, a moja je dobra drugarica. Poslušaj me i sledeći put dovedi nju – rekao je roker, a takmičar uvažio njegov predlog.


BONUS VIDEO

Ima 90 godina, i dalje vozi auto i živi život punim plućima

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić