Login/Registracija

Takmičar ZVEZDA GRANDA priznao: „Đorđe David je tiranin“ (VIDEO)

Iz kruga krug simpatični Stefan Tomić iz Kraljeva oduševljava publiku i žiri „Zvezda Granda“. Osim samog talenta i sopstvenog rada na pevanju, zasluge za napredak duguje i mentoru Đorđu Davidu, za kog ističe da je uporan, ali i prezahtevan. 


Za Grand Online otkrio je da li takmičari iz tima čuvenog rokera imaju pravo da sami eksperimentišu u takmičenju, ali i da li je tačno da je njegov mentor pravi tiranin, kao što i sam kaže kada je reč o pripremama kandidata. 

– Jeste, ja ću vam odmah reći da jeste- s osmehom kaže i nastavlja:

– Traži tačnost do perfekcije, u stanju je da nas na probi vrati za najsitniju grešku po sto puta. Znači, krene pesme, ako pogrešiš na sredini, vraćaš se na početak. Nemamo mi kao kandidati tu prostora da sami izmišljamo „toplu vodu“. Baš često imamo probe i on nas usmerava na način na koji on smatra da treba i mi ga slepo slušamo – ističe takmičar.


Budući da je mentor vrlo strog pitali smo ga da li strahuje od njegove reakcije. 

– Nije to strah, ali poštovanje prema njemu kao veličin , znamenitoj ličnosti iz sveta muzike postoji. Eto to je više strahopoštovanje! – istakao je Tomić.

Da li kandidati Đorđa Davida imaju pravo da sami biraju pesme kojim će se predstaviti u takmičenju otkrio je u videu ispod. 

Autor: I. Ankić