Login/Registracija

Takmičar ZVEZDA GRANDA priznao: „Ceca mora sve da AMINUJE“

Od kad je kročio na scenu „Zvezda Granda“ i za mentora dobio Cecu Ražnatović, Enis Todić postao je miljenik publike i jedan od takmičara koji obećava. Neverovatno harizmatičan, talentovan i ambiciozan ovaj kandidat iz Novog Pazara imao je cilj da sa svojom mentorkom dođe do samog finala takmičenja. 

Iako u tome nije uspeo, zbog čega je Ceca bila posebno razočarana, Enis je nastavio da gradi svoj muzički put, ali sada bez pevačke borbe i dokazivanja. Odmah po završetku najgledanije sezone talent šoua angažovao je hitmejkere, a jedan od njih i kompozitor Vladan Stojković sa kojim je sarađivao i tokom takmičenja, ušao u studio i snimio svoju prvu pesmu.

– Mislim da će ovo biti dobra stvar, inače pesma je brža. Potrudili smo se i Vladica i ja. Danas smo snimili vokal, a nadam se da će pesma biti gotova za par dana, onda snimam i spot – otkrio je ushićeno Enis, a nas je zanimalo da li je Ceca upućena u ono što radi. 

– Naravno da zna, ona i Vladan su zaslužni za sve. Završio sam snimanje, ostaje sad da Vlada finišira pesmu, pa da onda Ceca presluša i da vidimo je l’ sve ok – priznaje Todić za kog je upravo Ceca istakla da joj je jedan od miljenika, zato smo ga upitali da li je tačno da u njegovom slučaju ona mora sve da aminuje. 

– Pa tako nekako (smeh)- našalio se nekadašnji takmičar i otkrio koje reči svoje mentorke nikad neće zaboraviti. 

– Od mentorke sam uvek dobijao divne savete, govorila mi je da se smejem i da nikad ne odustanem. Verujem da mogu da uspem i da izgradim karijeru, a ona je od samog početka moj vetar u leđa. Najveća balkanska zvezda stoji uz mene, trudi se i bori da ja uspem i na tome sam joj beskrajno zahvalan – ponosno je istakao Enis, verujući da svoju mentorku neće izneveriti, kao što ni ona njega nije tokom i nakon takmičenja. 

S obzirom da će njegova prva pesma za „Grand“ uskoro ugledati svetlost dana, Enis je odgovorio i da li to znači da se neće ponovo pojaviti u novoj sezoni najgledanijeg takmičenja. 

– To se nikad ne zna. Ako direktor Saša Popović misli da treba da se takmičim opet, zašto da ne, vrlo rado. Ipak on zna najbolje. Osim ako se pesma ne zavrti dobro, onda mislim da nema potrebe – zaključio je pevač. 

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić