Login/Registracija

Takmičar napravio HAOS posle nastupa, Ceca POBESNELA: „Ja sam te spasila, a ti pevaš Bosancu“

Mahih Petrović (25) iz Uskoplja prvi put je stao na veliku Grandovu scenu i milionskom auditorijumu pokazao raskošan talenat u „Zvezdama Granda“.

Publici i stučnom žiriju predstavio se sa dve potpuno različite pesme „Skote još te volim“ Lapsus benda i „Zbog tebe sam vino pio“ Šerifa Konjevića.

Takmičar je energijom i harizmom osvojio žiri, pa je tako zavšio nastup sa pet glasova koliko je bilo dovoljno da dobije mentora, a onda je usledio pravi šou na sceni.

Saša Popović je zaključio da bi Mahir odabrao Bosanca za mentora da mu je dao glas, a onda se dogodio totalni obrt. Takmičar je samo za Bosketa zapevao akapela „Grana od bora“, a harmonikaš je odmah dao glas, ali posle nekoliko sekundi i povukao.

Na ovo sve je Viki odreagovala rečenicom:

-Ceca ga je spasila, a vi ga dajete Bosancu – rekla je Viki, a Ceca se odmah naodvezala:

-Ja sam te spasila, a ti pevaš Bosancu i dajete ga Bosancu koji mu nije dao glas – nakon ovih reči, takmičar je zapevao Cecin čuveni hit „Poziv“ i napravio totalni šou na sceni.

Ipak, na kraju je presudio Saša Popović koji je odabrao mentora za kandidata:

-Ipak menjamo, Ceca ti je Ceca dala glas i znaš njenu pesmu ipak ideš kod Bosanca – kazao je Saša i tako je Mahih zavšio kod harmonikaša u timu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković