Login/Registracija

Svom miljeniku Mili uputio JAKU PORUKU pred koncert u Gradišci, evo zašto ne dolazi

Nakon spektakla u gradu pobednika Nermina Handžića, zatim Gradačca u kojem su ponovo pevale zvezde „Granda“, i Gradiška je spremna za doček finaliste i svog sugrađanina Srđana Stanića, koji će večeras u 20 časova održati koncert u Kulturnom centru grada. 


Osim Srđana na koncertu će večeras pevati i njegove kolege iz takmičenja, finalisti Nikolina Đekanović i Mustafa Mehić, a posetioce očekuje pravi muzički spektakl u koji je od samog početka organizacije upućen i Srđanov mentor Aleksandar Milić Mili. 

Za Grand Online Mili je javno uputio podršku svog miljeniku u čiji uspeh je od početka takmičenja verovao i otkrio zbog čega večeras neće prisustvovati spektaklu.  


– Iskreno mi je žao je što večeras nisam u mogućnosti da prisustvujem spektakularnom koncertu u Gradišci, budući da nisam u zemlji, ali svim zvezdama Granda želim puno sreće i ne sumnjam da će večeras zajedničnkim snagama napraviti odličnu atmosferu. Ovaj koncert podržavam od samog početka i mnogo mi je drago što se kroz takve događaje mlade nade okupljaju, druže i učvršćuju svoje prijateljstvo i kolegijalnost. Što se tiče Srđana, ovaj koncert je samo dokaz koliko se trud isplatio i kolika je podrška naroda koja na kraju i bira svog favorira. Verujem da njegovo vreme tek dolazi – rekao je Mili i pozvao sve ljubitelje dobre muzike da večeras dođu na žurku koju obećavaju i finalisti popularnog takmičenja. 

……

BONUS VIDEO

Pogledajte kako je izgledao pobednički koncert u Tešnju! 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić