Login/Registracija

SVIRAJ KRAJ: Majka troje dece raspametila izgledom u ZVEZDAMA GRANDA

Takmičarka „Zvezda Granda“ Ana Vlajić (36) ukrala je šou ove subote. Iako je osvojila samo 4 glasa stručnog žirija, atraktivna Ana pobrala je simpatije na račun izgleda.

Inače, ona se predstavila pesmama „Ko me tjero“ i „Baš je dobro biti ja“, dok je njen protivnik Jusuf Šingoli (20) iz Novog Sada otpevao „Cigani drumovi“ i „Bio sam pijanac“.

– Evo je diskoteka  -konstatovao je Voja tokom ovog duela u kom je rezultat bio 4:3 za Anu. 

Iako je delovalo da je žiri uživao u ovom nastupu, pojedini članovi smatrali su da nisu za prolaz. 

– Meni se ovo ništa nije dopalo. Ana je pevala Jeleninu pesmu i ništa je nisam razumela. Mnogo falša, trebalo je to malo bolje. Inače, Karleuša ima pesme koje samo ona može da peva, zato povedite računa jer ste premladi za to- prokomentarisala je Snežana Đurišić, dok je Marija Šerifović dodala da je Jusuf omanuo, ali nije mogla a da ne glasa, budući da je do sad imao maestralne takmičare. 

– Vidi se da nisi dobro, ali ti si opasan pevač i treba da ideš dalje – dodala je, a takmičar objasnio da se ne oseća najbolje jer je imao dva smrtna slučaja. 

Mili se složio sa kolegama i dodao da je žiri realno glasao i da bi se složio sa nima.

– Ko je tebi ovde kolega? – pitala je Viki, a Mili odgovorio da mu je najbolji kolega Saša Popović, kao i cela njegova desna strana žiirja, čime je isključio nju. 

–  Šta ti sviraš, Mili? – ljutito je pitala.

– Ja sam sviram u duduk, ja sam jedan od najboljih dudukaša, mislim posle Bosanca – našalio se Mili. 

Kako je krenula rasprava između njih dvoje, Marija je počela da viče Popoviću – Sviraj kraj! 

Ipak, da na kraju ide najslađe dokazala je Jelena koja je, uprkos lošim komentarima i ocenama žirija, ishvalila Anu. 

– Ovde ne treba da stoji Ana Vlajić, 36 godina, već Ana Vlajić – dobra riba. Rodila troje dece, ekstra riba. Ja volim dobre ribe i nekog ko ima dobar scenski nastup – pohvalila je Jelena, a sa njenim mišljenjem da tako treba da izgleda majka troje dece, složili su se svi članovi žirija. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić