Login/Registracija

SVI DETALJI SVADBE KATARINE GRUJIĆ: Evo da li je promenila prezime i gde se planira veliko slavlje!

Nakon godinu i po dana zabavljanja pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić rešili su da stanu na ludi kamen i zavetuju se jedno drugom na večnu ljubav.

Daleko od gradske vreve, na zakupljenom imanju u Čeneju, par je organizovao građansko venčanje i slavlje za najuži krug prijatelja i porodice, a žurka je trajala do kasnih večernjih sati.

Kao što se već pisalo, Katrina je za kumu uzela svoju prijateljicu i koleginicu Andreanu Čekić, dok je Marko odabrao dugogodišnjeg prijatelja Jovana.

Celokupnu dekoraciju za venčanje osmislila je upravo mlada, te je imanje bilo prekriveno belim ružama dok su stolove krasili zlatni detalji.

Katarina je u intervjuu za časopis Story istakla da još uvek nije svesna da je sada udata žena, pa otkrila i to da li je uzela Markovo prezime- Sada sam gospođa Grujić Gobeljić. Marko shvata moje razoge zašto sam zadržala svoje prezime. Karijeru sam počela kao Grujić, izgradila se kao pevačica pod tim prezimenom, stvorila hitove, pa ne bi bilo u redu da ga se tako lako odreknem– rekla je kroz smeh u intervjuu.

Iako se spekulisalo o razlozima zašto je par izbegao organizaciju velikog slavlja kakvo i doliči zvezdi poput Grujićeve, ona objašnjava da od te ideje nisu odustali, več je odložili za jun naredne godine- Plan je da se tada venčamo u crkvi u Hramu Svetog Save, a potom da za oko 650 zvanica priredimo veliku žurku. Ispoštovaćemo i sve tradicionalne običaje poput pucanja u jabuku i kupovine mlade, koje smo sada preskočili- rekla je Katarina za “Story“.

Pevačica je takođe odlučila da konačno progovori o trudnoći, pa otkrila pol bebe kao i ime koje je zajedno odabrala sa suprugom Markom što možete saznati OVDE.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja/ M. Milić,
Autor: T. Bogavac