Login/Registracija

SVI DETALJI GALA VENČANJA Kaće Grujić i Gobeljića: Pred Bogom rekli „DA“, u sali PRŠTE EMOCIJE(VIDEO)

Osvanuo je radostan dan u domu Katarine Grujić i Marka Gobeljića koji su se danas pred Bogom zakleli na večnu ljubav.

Za ovu svečanu ceremoniju odabrali su Hram Svetog Save gde su se okupili brojni pripadnici sedme sile kako bi ispratili ovaj događaj.

Među prvima ispred hrama stigla je majka Adreane Čekić, a ubrzo zatim i Darko Lazić koji je od samog starta delio pare muzici šakom i kapom.


U skupocenoj limuzini mladenci su stigli u pratnji kumova, a Katarina je blistala u veličanstvenoj venčanici, dok je mladoženja poneo klasično crno odelo.

U pratnji obezbeđenja koje nije dalo novinarima da priđu, mladenci su ušetali u hram gde su se pred Bogom zavetovali na večnu ljubav, nakon čega su se uputili ka poznatom beogradskog hotelu u kome je zakazno veselje.


Brojni pripadnici medisjkih kuća željno su iščekivali njihov izlazak ,ali sve što smo uspeli da zabeležimo jeste momenat kada je mladoženja na trenutak izašao iz hotela.

Kako saznajemo, na svadbi je bio 500 zvanica koje je zabavljao orkestar Aleksandra Sofronijevića, a  s obzirom da je Katarina pozvala svoje brojne kolege nema sumnje da je provod bio zagrantovan.


Mladenci su za prvi svabeni ples odabrali pesmu Lepe Brene koju je po njihovoj želji otpevala kuma Andreana Čekić, a najemotivniji momenat bio je kada im se tokom tih romantičnih minuta pridružila ćerkica Katja.

U videu ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

Foto: L. Cvetković,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić