Login/Registracija

SVE SE PROMENILO Nakon ZVEZDA GRANDA, Zorja Pajić krenula drugim putem: „Bila sam PROTIV TOGA“

Nakon sjajnih nastupa i odličnog plasmana u finalu „Zvezda Granda“, zatim učešća na „Izboru za pesmu Evrovizije“, Zorja Pajić ne planira da stane. Uporedo sa snimanjem novih pesama i vlogova, pevačica i diplomirani muzikolog nedavno je sa suprugom Lazarom Pajićem otvorila i školu pevanja koja joj je dala poseban elan i snagu da istraje na svom muzičkom putu. 

Priznaje da je i sama bila iznenađena odzivom talentovanih pevača i otkriva da u početku nije bila sigurna da će moći svoje znanje stečeno na Muzičkoj akademiji uspeti da prenese drugima. 

– Škola pevanja je počela, ipak sam se odlučila na taj korak – pohvalia se Zorja i nastavila: 

– Veliko je interesovanje bilo, imali smo 200 prijava, od tih 200 prijava sad imam 20 polaznika. Deca su mi divna, ja ih zovem deca jer se tako osećam sa njima, slušaju sve što kažem (smeh). Nisam ni znala da imam taj učiteljski autoritet, mislila sam da ću biti previše blaga, ali na kraju uspevam da nađem zajednički jezik sa njima i da dostignemo to što treba.

Ideja za otvaranje škole pevanja javila joj se još tokom učešća u „Zvezdama Granda“,a glavni inicijator bio je njen suprug koji joj je i tokom takmičenja bio velika podrška. 

– Često su me ljudi pitali da li držim privatne časove pevanja i onda je Lazar došao na ideju da otvorim školu, osmislio celu organizaciju kako to treba da izgleda. Prvo sam bila protiv toga jer nisam bila spremna, nisam osećala da sam osoba za to, ali sad mi je jako drago što sam se odlučila za to – rekla je pevačica u emisiji „Grand magazin“.  

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić