Login/Registracija

SVE LJUBAVI U „ZVEZDAMA GRANDA“: Nekih parova se nikada ne biste setili (FOTO)

Najprestižnije takmičenje u regionu „Zvezde Granda“ mnogim mladim pevačima donelo je sjajne karijere, a nekima se desila i ljubav! Neke ljubavi su planule, pa se i ugasile. Ima onih koje jos traju, a pojedine su i krunisane brakom, prenosi „Grand news“.

Bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić zajedno su učestvovali u petoj sezoni „Zvezda Granda“, gde su oboje stigli do finala 2011. godine. Tokom takmičenja su se samo družili, a nakon što su kročili na estradu iz prijateljstva se rodila ljubav, koja traje i danas. Ivana i Petar su u braku tri godine i imaju sina Vujadina.

Još jedan bračni par iz redova „Zvezda Granda“ je primer snažne zajednice. Nikolina Kovač i Saša Kapor su se prvo družili, a onda su počeli da se zabavljaju još dok se Nikolina takmičila u „Zvezdama Granda“ 2012. godine. Godinu dana kasnije su se tajno venčali i iste godine postali roditelji sina Nikolaja zatim je na svet došla ćerka Nikoleta.

2008. godine kao bomba je odjeknula je vest da su novi ljubavni par iz ovog takmičenja Rada Manojlović i Milan Stanković. Na prvi pogled, njih dvoje su ljudima bili spoj nespojivog, vremenom su se svi navikli i navijali za par koji je uspeo da sačuva vezu črtiri godine. Posle turbulentnih svađa, koje su punile štampu Milan i Rada danas imaju samo lepe reči jedno za drugo.

Radu Manojlović i Harisa Berkovića godinama prate razni medijski skandali, ali uprkos tome njih dvoje su i dalje zajedno i ljubav cveta kao i prvog dana. Rada i Haris svake godine najavljuju veridbu i svadbu, ali izgleda da još uvek nisu spremni na taj korak.

Zvezda Granda Aleksandar Marinković Gute i njegova izabranica, koleginica koju je upoznao tokom takmičenja Elena Milenkovska, stali su na ludi kamen i o tome obavestili svoje pratioce na Instagramu a nakon toga u dom je stigao sin.

2017. godine na ludi kamen stali su Gorana i Marko Gačić nakon veze koja je zapocela u Zvezdama Granda. Par uživa u ljubavi, a kuma na venčanju bila im je pevacica Tamara Milutinović.

Ipak, nekim parovima se nije posrećilo. Najintrigantiji par među zvezdama „Granda“ svakako su bili Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović, koji su se smuvali 2009. godine. Nakon njiihovog zajedničkog učešća u „Farmi 2“ 2010. godine gde su se stalno svađali, oboje su bili izbačeni iz „Granda“, a onda je njihova veza ubrzo pukla.

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica nakon dve godine veze odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

Ana Sević i Darko Lazić su takođe pevači koji su se proslavili u „Zvezdama Granda“, a kojima se dogodila ljubav. Ana i Darko su godinama odolevali raznim medijskim pisanjima i aferama, a onda su obavestili javnost da se rastaju. Ana je sada u vezi sa biznismenom Danijelom, a Darko ima verenicu Barbaru sa kojom planira brak I svadbu u junu ove godine.

Milica Todorović prvog dečka je upoznala zahvaljujući „Zvezdama Granda“, a to je bio njen kolega Nenad Jovanović, sa kojim se zajedno takmičila u drugoj sezoni pomenutog takmičenja. Njih dvoje su bili nekoliko godina zajedno, a onda je Milica otišla u zagrljaj Radetu Kovačeviću, bratu pevača Saše Kovačevića.

Iz drugarstva Aleksandre Mladenović i četri godine mlađeg Uroša Živkovića posle nekog vremena rodila se ljubav, na koju su im svi duže vreme ukazivali. Bili su omiljeni par kako u društvu tako i na ugovrenim nastupima koje su radili zajedno. Iako je svako krenuo svojim putem nakon raskida, ostali su u korektnim odnosima, i i dalje poslovno sarađuju.

Tanja Savić i Darko Filipović jedan su od parova koji su ljubav započeli tokom takmičenja. Nakon raskida oni su ljubavnu sreću pronašli sa novim partnerima, ali jedno o drugome nemaju mnogo lepih reči. Osim veza, zvezde popularnog muzičkog tamičenja učesnici su i ljubavnih trouglova.

Jedan od zanimljivijih je onaj između Joce Stefanovića, Slobe Vasića i mlade Topalkove ćerke Helene. Naime, Helena je prvobitno bila u dugoj vezi sa Stefanovićem, međutim, prošle godine ipak su stavili tačku na ljubav. Mlada lepotica nije dugo tugovala, već se obrela u zagrljaju Jovanovog kolege Slobe Vasića nakon što je raskinuo veridbu sa tadašnjom izabranicom.

Neke ljubavi se nisu desile ikao je bilo jendostranih simpatija. Pobednik zevzda granda Riste Risteski u mnogim intervjuima izjavljivao je da gaji simpatije prema Milici Pavlović ali ona nije odgovarala kao što ni Aleksandra Bursac nije izvratila simpatije kolegi Emrahu Emši.

Takodje iako su najvaljivali vezu nakon finala u prošloj sezoni Ivana Bogicević i Muharem Hadrović ostali su samo prijatelji. Nije čudno da su se mnogobrojni parovi upoznali upravo preko posla, a svedoci smo da su “Zvezde Granda“ iznedrile verovatno najveći broj ljubavnih parova.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić/Grand news