Login/Registracija

Supruga htela da ga IZNENADI, pevač predosetio HAOS: „Ne znam ni sam ZAŠTO“ (VIDEO)

Saša Kapor pojavio se na snimanju jedne Grandove emisije u potpuno drugačijem izdanju, te su mnogi prokomentarisali njegov imidž, a pevač nam je sada otkrio da li je za ovu transformaciju sam zaslužan ili mu je i supruga pomogla po tom pitanju.

– Nikolina me nagovara da se vratim na neku staru frizuru, ali samo da objasnimo gledaocima, ja sam još u procesu legalizacije glave, tako da nije to još uvek ono što sam zamislio, ali jednostavno sve ove faze moraju da se prođu. Tako da nekad i ako nije sve kako treba, draga publiko nemojte mi zameriti – rekao je Saša kroz smeh.


Međutim, to nije sve počeo je i da trenira, te u poslednje vreme više pažnje posvećuje fizičkom izgledu.

– Kako je krenula pandemija, nekako su i ljudi bili po kućama i onda čovek jednostavno ispadne iz tog nekog ritma životnog i mislim da se to svima desilo. U nekom prethodnom periodu sam više radio na mentalnoj higijeni, a sad sam se vratio fizičkoj – kaže pevač i otkriva da li na treninge ide sa svojom suprugom Nikolinom koja je oduvek bila sportski tip:

– Iskreno retko kad, skoro nikad, zato što je Nikolina jutarnji tip… Ona je neko ko ustane u 6 ujutru i već može da ide na trening, dok sam ja onako više taj neki podnevni tip. Ja kad ustanem volim da pijem kafu, da čitam novine, gledam jutarnje programe i onda tek posle toga ako imam neke obaveze završim… 


Što se tiče vaspitanja dece tvrdi da su i on i Nikolina podjednako zastupljeni u vremenu koje provode sa njima.

– Mislim da je jako bitno da budem podjednako tu, opet više vremena provode sa Nikolinom. Ona kad se porodila malo se povukla sa scene i više im se posvetila, a ja sam išao i radio, tako da ajde da kažemo da je ona više vremena provodila sa Nikolajem, pa ajde da kažemo da je ona samim tim i popustljivija prema njemu – kaže on.

Sa sinom se uvek odlično zabavlja, a u igranju video igrica posebno uživaju.

– Tokom pandemije sreća pa smo imali plejstejšn i onda smo kupili onu „GTA“ igricu, pa smo on i ja to igrali, to je bio opšti haos, Nikolina je ludela – priseća se Kapor.


Porodična putovanja vole, a Saša se prisetio jedne anegdote kada su planirali odmor.

– Imali smo uvek neke planove gde šta, sećam se jednom u oktobru da je Nikolina htela da me vodi u Rim i ona kaže da će da nam rezerviše karte, ja sam njen gost i ona me vodi i ja kažem: „Nemoj da uzimaš avionske karte, idemo autom, možemo da stanemo svuda i da napravimo neku turu“ i pred moj rođendan, ja njoj kažem: „Nešto mi govori da ne treba ići, ne znam zašto“, kaže ona: „Tačno sam znala, zato mi nisi dao da uzmem karte“ i nažalost baš u ta tri dana su bile ogromne poplave u Rimu – ispričao je Kapor za Grand online.

Ceo intervju sa Kaporom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić