STRASTI, SEKS, BES I EMOCIJE – Šta je to obeležilo ovaj duel?

U drugom nastupu priliku da pokažu svoj talenat imali su Željko Vukčević iz Podgorice i Nemnja Nešović iz Velike Plane.

Marija je, zajedno sa svojim kandidatom Željkom, odabrala dve pesme „Ostani“ od Gorana Karana i „Jedina“ od Zdravka Čolića. Mili je za Nemanju pripremio drugačiji reprertoar, numere „Rekla mi je rekla“ Slobe Radanovića i „Snegovi beli opet veju“ Marinka Rokvića.

Ni ovaj duel nije prošao sasvim očekivano, te je rezultat bio 5 :1 za Željka.

Budući da Ana nikome nije dala glas, Popović je potražio da ona prva komentariše. 

0dfcd3162d44222aadf92c6b5f042230b6fb8001

– Željka sam slušala i na probi, tamo si zaista bio loš i nisam imala dobar utisak. Tendencija je nekog pada kod tebe, nema rasta. Večeras nisi bio za 6, po mom mišljenju bio si za 3-4 najviše – rekla je ona a za Nemanju dodala da je sve bilo poprilično amaterski, na nivou gradskog takmičenja.

Bosanac se u potpunosti složio sa Anom u vezi Željka.

– Ovo se zove zanatsko otaljavanje materije koju si ti večeras izneo. Za prvu pesmu sam spustio pogled, jer sam želeo da uživam, očekujući sve ono što si ti u prethodnim emisijama pružio. Ali ti si mene u potpunosti razočarao – izjavio je on i rekao da ako nastavi ovako, ni 3 Marije ga neće spasiti.

Jelena se obratila drugom kandidatu i poistovetila ga sa advokatskim pripravnikom. Kako zbog oblačenja, gestikulacije, izgleda, u potpunosti joj je ličio na pripravnika, samo je problem, navodi diva, što u advokati nisu za scenu.

 – Bio si po P.S.- u a to za šou biznis koji je krvav, prljav, masan i rasan, znaš ima tu krvi, strasti, emocije, seksa, besa… Ti nemaš seksa i besa u sebi, ti si pravno čist.

Saša je pitao tada Jelenu da li je gledala Bosanca kako svira, a ona je pitala da li tu ima seksa. Popović je objasnio – On kad svira, on je nadmen i bezpbrazan, on je tu glavni. Ima tu erotike, ali više motike nego erotike.

– Pogodio si stvarno. Mene su toliko nervirali pevači, pogotovo Bekuta koja donosi „Rano moja“ i kaže ovo će biti hit i ja kažem e neće iti hit – kaže Bosanac.

ff090dbe0d64c6dca800834da6e89dd067471f81

Zatim je Popović upitao da li je videla nekada Milija na sceni a Karleuša je odgovorila da jeste i da jo je jako dopada što Mili ima dominantnost na sceni, a tu se ponovo povezuju muzika i seks po njenim rečima.

Nakon što su se našalili, nastavili su sa komentarisanjem kandidata, te je Đorđe rekao kandidatu broj jedan – Moj drug je pretatičcan na momente u prvoj pesmi, a ti si nekako dao meru tu i mene si zabavio. Ali u drugoj pesmi si sve to uradio suprotno. Ti imaš jedan problem, popularnost tera realnost. Moraš da se vratiš na svoj koren.

Viki se nije dopalo to što su Željku dali pet glasova, a nakon toga ga iskritikovali, pa je rekla da je on ipak bio dobar i da ono što njima nije bilo dobro, njoj je bilo jako lepo, na to joj je Bosanac skrenuo pažnju da gleda svoja posla, te da komentariše ono što ona želi, ali da ne osporava njihove komentare jer svako ima pravo da komentariše kako hoće.

6b6b553bb49a2c92da2d8622d058f88020bc7b9b

Svakako da daju završni komentar dobili su Marija i Mili, te je Marija rekla Željku da želi da pogledaju snimak kako bi sabrali utiske ali je i dodala – Kada bi većina kandiadta pevala kao ti, muzičko nebo Balkana bi bilo prelepe roze boje. Nema sumnje da si ti u pop muzici najbolji pevač u ovom takmičenju i to je tačka.

Mili se takođe obratio Željku i rekao da je odličan pevač koji je večeras odabrao lošu taktiku i da je siguran da će u sledećem krugu to biti ispravljeno.

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković