Login/Registracija

STIGLA I PRIZNANJA! Đorđe David i Ivana Peters su najbolji rokenrol pevač i pevačica godine (FOTO)

Da su Đorđe David i Ivana Peters zatresli region posle premijernog izvođenja pesme „Gde si“ u emisiji „Zvezde Granda“ dokaz su nagrade koje su osvojili na nedavno održanom „Oskaru popularnosti“ u Banjaluci. Njih dvoje proglašeni su za najboljeg rokenrol pevača i pevačicu za 2019. godinu.


„Razočaran sam što beogradski mediji na to uopšte nisu obratili pažnju iako se busam u prsa da smo mi urbani i ovo i ono… Trudiću se da o tome pričam. Mogu samo u Ivanino i u moje ime da kažem da smo ime našeg belog grada na toj manifestaciji pristojno i ponosno predstavljali. Drago mi je što smo iste večeri Ivana i ja zajedno sa bendom „Death saw“ pokazali da funkcionišemo brutalno na stejdžu i da smo nabijeni ogromnom pozitivnom rokenrol energijom. Hvala organizatorima ‘Queen estradi’ koji su to prepoznali“, kaže Đorđe David za „Grand online“.


Popularni roker i član žirija kaže da se verovatno nikad u muzičkoj istoriji nije desilo da Beograd ima najboljeg rokenrol pevača i pevačicu i baš zato mu je žao što srpski mediji nisu dali prostora tome. Mnoga vrata su mu se otvorila zahvaljujući Saši Popoviću koji je pozvao njega da bude stalni član žirija u „Zvezdama Granda“ i Jeleni Karleuši koja je pozvala Ivanu Peters da bude članica njenog tima u takmičenju.

„Zato sa ponosom kažem da će novi album ‘Da se ne zaboravi’ uskoro izdati ‘Grand produkcija“, podseća David.

Pogledajte nastup Đorđa Davida i Ivane Peters u „Zvezdama Granda“:

https://youtube.com/watch?v=EZxE1yAkbss%3Fstart%3D12122
Foto: M.Mihajlović,
Autor: A. Bakić