Login/Registracija

ŠTA UČINE MANTIJE? Mili imitirao Bosanca, Snežana priznala: „Ne znam šta govorim“

Sanja Savić (20) iz Uba, takmičarka iz tima Dragana Stojkovića Bosanca, i Enis Todić (28) iz Novog Pazara, kandidat Cece Ražnatović, ukrstili su glasove u trećem krugu „Zvezda Granda“, ali je ubedeljivu pobedu odneo Novopazarac.

6:4 bio je krajni rezultat ovog duela, a Saša Popović otkrio je da je to isključivo zbog mantija koje je Pazarac doneo članovima žirija.

– Šalim se, dobio si šest glasova, ali smo se najeli – rekao je kroz osmeh Saša. 

Enisova mentorka nije mogla da sakrije radost što se njen kandidati plasirao u četvrto kolo takmičenja, pa je ushićeno poručila Bosancu: – Čestitaj mi, baksuze, bar jednom! 

– Na čemu? – našalio se on, ali joj je na kraju pružio ruku.

Inače, Sanja se predstavila pesmama „Imendan“ i „Dobro jutro, lepi moj“, dok je Enis otpevao numere „Nisam te zbog lepote voleo“ i „Onaj ko te ljubi sretan je“. 

Za nastup prve takmičarke Marija Šerifović smatra da je bio korektan, dok je drugom poručila da ga je trema omela da da svoj maksimum. 

– Mnogo si nervozan, od nervoze ti drhti glas, izleće ti vibrato koji je neutralan. Saberi se, smiri se – posavetovala ga je, a Popović ga branio da ima prepoznatljivu boju glasa, te pozvao Aleksandra Milića Milija da i sam posvedoči. 

Međutim, umesto da se složi sa Sašom, Mili je u Bosančevom stilu prokomentarisao Edisa, a kako bi bio autentičan napravio je i brkove od maramice. 

– Da uozbiljimo. Ja bih se obratio kandidatu broj 3, imaš krompirić u glasu i rotkvicu, mrkvicu, a i mantije smo pojeli sve – našalio se imitirajući Bosanca.  

Đorđe David složio se sa kolegama da je Edis bio ubedljiviji i istakao da je i druga takmičarka trebalo da dobije bar još jedan glas. Slično mišljenje delila je i Ana Bekuta kojoj je mlada Sanja jedna od miljenica u takmičenju. 

– Od samog početka navijam za tebe, preslatko mi pevaš – rekla je, a Snežana Đurišić dodala da bi oba takmičara poslala direktno u šesti krug. Kad je shvatila šta je izgovorila, kroz osmeh je dodala: 

– Prejela sam se mantija i više ne znam šta govorim!

Završnu reč imali su mentori Ceca i Bosanac. Mada se i dalje vodila polemika oko mantija i toga ko je od članova žirija jeo a ko nije, Bosanac je na kraju uozbiljio priču. 

– Naravno da je Sanja bila večeras mnogo bolja. Odlično peva, sašiva lepo i meni se jako dopada – rekao je. Ceca je dodala da je Sanja zaista bila odlična, dok je za svog kandidata istakla je da vrlo dobro zna šta može da očekuje od njega, kao i da svaki put drhti zbog njegove treme. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić