Login/Registracija

ŠTA SE TO DEŠAVA? Saša LEŽI na sceni, Ceca i Mara PRITRČALE U POMOĆ (VIDEO)

I ove subote u najpopularnijem šou programu u regionu čeka vas luda zabava, mnogo pesme i igre, ali i neprekidnih sukoba naše čuvene šestorke.

Svesni smo da je generacijski jaz poslednjih godina prisutan u svim sferama društva, ali da će i u “Zvezdama“ doći do podele kada je reč o godinama članova žirija, to nismo očekivali.

Kako Bosanac nije razumeo koncept nastupa jedne kandidatkinje, Saša Popović sve je okrenuo na šalu pa indirektno rekao Bosancu da je mator.

– Mi mladi, Viki, Ceca, Mili, Đole, ja, mi to razumemo- rekao je Saša pa dodao- Ona je devojka učila od originala koji ima milionske preglede- branio je Popović takmičarku, kada je Bosanac zapretio.

– E zato neće dobiti glas od mene kada peva tako!


Na Bosketovu stranu stala je i koleginica Ana Bekuta koja se sukobila sa Viki uz reči da se originali pesama mogu menjati.

– Niko vam ne daje za pravo da menjate originale koji su ljudi snimili. Imate svoj status i držite ga za sebe– rekla je Viki kada je Bosanac ponovo udario na njeno izražavanje pa je ubedio da je umesto reči “status“ iskoristila “statut“.


– Ja ću napraviti tebi statut da naučiš da slušaš muziku– dodao je Dragan Stojković.

Kada je od svojih kolega konačno uspela da dođe do reči, Marija Šerifović kratko je poručila jednom od saboraca- Nemoj da govirš iza mene i nemoj da reprodukuješ iza mene, jer…- nije stigla da završi rečenicu Marija kada je Đorđe David zalajao na Violetu, kao što je to nedavno učinio Ceci.

Od silne buke i svađe, gotovo niko nije primetio da se na drugom kraju studija nešto čudno desilo sa Sašom Popovićem, koji je u jednom momentu ležao na podu, tačnije na velikoj sceni.

Čim su primetile, Ceca Ražnatović i Marija Šerifović potrčale su ka njemu, a šta se nakon toga desilo, pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luća/ Eli,
Autor: T. Bogavac