Login/Registracija

ŠTA JE SPORNO? Poznati izneli mišljenje o stajlingu ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Da li scena zaista može da istrpi sve ili granica ipak postoji?

U poslednjoj emitovanoj epizodi “Zvezda Granda“ povela se žestoka polemika oko toga da li su takmičarke Anastasija Ićurup i Maja Đorđević bile vulgarno obučene ili su njihovi stajlinzi ipak bili prikladni za večernju scenu.

Svaki član žirija imao je svoj stav o njihovim odevnim kombinacijama, i dok su jedni burno reagovali rečima da su devojke bile degutantne, drugi su ih opravdavali komentarima da su izgledale svetski.

Naša redakcija želela je da sazna šta o ovome misle poznate dame koje su godinama deo šoubiznisa a u nastavku teksta pročitajte šta su nam odgovorile.

– Meni se inače ovaj sado-mazo fazon ne dopada, ali na nekome to može da izgleda okej. Crni stajling Anastasije mi je znatno pristojniji, zgodna je devojka, ne smeta mi ništa- rekla je Dragana Katić, čije mišljenje je delila i jedna od najatraktivnijih pevačica naše scene, Sanja Vučić.

– Crni stajling mi nije nimalo vulgaran, ja bih se možda isto tako obukla– dodala je Sanja.

Bilja Sečivanović je kao neko ko je prošao kroz pomento takmičenje za sve okrivila naše pondeblje, koje ne trpi ovakvu vrstu odevanja.

– Za nas je ovo “too much“. Ali ako gledamo svetske zvezde, naravno kada su koncerti i dodele nagrada u pitanju, tih stajlinga je bilo dosta. E sad, one prvo moraju da dostignu tu popularnosti svojim radom da bi mogle da budu poput Madone, Lady Gage i slično- rekla je nekadašnja zvezda “Granda“.

Savremena kao i uvek, Nada Macura ovim devojkama nije ništa zamerila, već naprotiv stala u njihovu odbranu.

– Ako devojke lepo pevaju, i talentovane su, neka samo nastave, one su izazov za muškarce– objasnila je poznata doktorka.

Sa druge strane, pevačica Saška Karan nije bila iznenađena ovim stajlinzima jer smo, kako kaže, navikli na sve i svašta.

– Mislim da bi veći efekat imala neka devojka, koja bi došla normalno obučeno, svedeno i skromno. Sigurno bi bolje prošla– iznela je svoje mišljenje.

Kada je reč o podvrgavanju estetskim korekcijama, taj trend nije zaobišao ni naše zvezde, koje najčešće posećuju hirurge zarad većih grudi, zadnjica ali i manjeg želuca, a šta su nam ove dame rekle o tome, pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka /Eli,
Autor: T. Bogavac/ S. Čumić