Login/Registracija

ŠTA ĆE REĆI MUŽ? Dadu pitali za NOVO PREZIME, ona se SPETLJALA: „Opet DIRATE GDE NE TREBA“

Od kada se prvi put pojavila na Grandovoj sceni, Dada Mešaljić kupila je i žiri i publiku svojim šarmom i spontanošću na koju niko nije ostao ravnodušan.

Ove subote pokazala je izuzetan napredak u pevanju osvojivši maksimalan broj glasova, a ni ovog puta nije izostala dobra doza smeha.

Naime, mlada pevačica, krajem prošle godine izgovorila je sudbonosno da, te kada je Sanja Kužet pročitala njeno ime i prezime osetila je potrebu da je ispravi.

– Više nisam odatle. Udala sam se i sad sam iz Tuzle! I sad se prezivam Mumić. Duša me boli što sam promenila prezime ali što se mora nije teško– rekla je ona na sebi svojstven način.

Ovo je dalo povoda Voji Nedeljkoviću, da tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“ upita Dadu malo više o njenom braku.

– Jesam Boga mi, skrasila sam se. Prelepo je, da sam znala možda bih se i pre udala– iskrena je bila Marijina kandidatkinja, je objasnila i zbunjujuću situaciju oko promene prezimena.

– Za vas Mešaljić za njega Mumić. Dogovorili smo se da za javnost ostane tako. To mi je najteže palo kada sam trebala da se odlučim za prezime. Opet kada kažeš Dada Mešaljić iole se zna. Bogami lepo zvuči, malo je prepoznatiljivo, a sada kada sam Mumić mm-mm– usplahireno je ispričala vrcava kandidatkinja, a kada je ceo studio počeo da se smeje brzo je nastavila.

– Mislim srećna sam ja, da se ne ljuti on na mene. Jesam Mumićka prava, ali Mešaljić je Mešaljić– pravdala se ona, pa napala voditelja kako mu je rekla da je to ne pita.

– Sad sam se zapetljala i trudila sam se da budem ozbiljna i opet ne ide. Opet ću biti cirkuzant. Uvek dirate gde ne treba– sa osmehom je odbrusila Dada.

POGLEDAJTE I 

ZVRK SE UOZBILJIO: Udala se najduhovitija takmičarka ZVEZDA GRANDA

Popović izazvao SUKOB među supružnicima: “Može samo RAZVOD DA DOBIJE posle ovoga“

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić