Login/Registracija

SREĆNE VESTI: Zvezda Granda i Emir Habibović ČEKAJU BEBU (FOTO)

Kada je javnost saznala za ljubav koja je planula između Emira Habibovića i nekadašnje učesnice „Zvezde Granda“, Tamare Selimović mnogo se spekulisalo o njihovoj vezi s obzirom da je nikada nisu medijski eksponirali.

Razlika u godinama kao i pevačev ljubavni život mnogima su dali povoda za različita nagađanja, na koje je pevačica i javno stavila tačku.

– Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila– objasnila je Selimovićeva svojevremeno.

Ipak, njihova ljubav je opstala uprkos „zlim jezicima“, a iako vole da svoj privatan život zadrže za sebe, na Instagramu je osvanula fotografija koja je sve raznežila.

Naime, Emir je objavio stori njegove lepše polovine koja ponosno pokazuje trudnički stomačić.

– Presrećni smo. Tamara odlično podnosi trudnoću. Ništa lepše kada kao kruna ljubavi dođe beba. Iako smo planirali da Tamara nastavi muzičku karijeru, sada je dete u prvom planu, ali Bože zdravlja kada se porodi nastaviće da peva jer je pred njom tek blistava karijera – rekao je Habibović za domaće medije.

POGLEDAJTE I 

Emir siguran da NIJE POGREŠIO zbog zvezde Granda: “Tamara je PRAVA ŽENA za mene!“

PLANULA LJUBAV: Takmičarka “Zvezda Granda“ u vezi sa poznatim pevačem! (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić