Login/Registracija

SREĆI NEMA KRAJA Ivana i Pepi otkrili pol beba: „Kada te život iznenadi“ (VIDEO)

Poznati pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić uskoro će po drugi put postati roditelji. Pevačica je nedavno priznala da očekuju blizance, a sada je na društvenim mrežama otkrila pol beba. 

Prenatalni test pokazao je da će njihova porodica uskoro postati bogatija za dva dečaka, a najlepše vesti podelila je putem videa i napisala: 

– Kada te život neočekivano nagradi, ali x2. Naša porodica dobija pojačanje za koji mesec i svi se neizmerno radujemo tome!

Pogledajte kako su reagovali na srećne vesti!

……

Inače, Petrova i Ivanina ljubav počela je pre skoro 10 godina nakon učešća u „Zvezdama Granda“, zatim su je 2016. godine krunisali brakom u kom su dobili sina Vujadina.

– Naša ljubav je počela na početku naših karijera. Ivana nije imala na šta da se loži kod mene osim na neki šarm- ispričao je nedavno pevač u emisiji „Magazin in“ i istakao da materijalne stvari nikad nisu privlačile njegovu suprugu. 

Skroman život, bez previše uzbuđenja njihova je svakodnevnica, na šta je Ivana posebno ponosna. 

– Zaista nismo neko ko pravi skandale, imamo neki stav i Petar i ja, držimo do sebe, to nije foliranje, to smo mi – rekla je nedavno za Grand Online. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić