Login/Registracija

SREĆA JE NEOPISIVA: ZVEZDE GRANDA otkrile POL BEBE, koleginica iz takmičenja sve predvidela

Lepe vesti treba deliti sa svetom i baš zato estradno – bračni par Elena Milenkovska i Gute Marinković, olako one najlepše iz njihovog života dele putem društvenih mreža. Nakon objave da je pevačica u drugom stanju, ponosni tata nije mogao da sakrije radost nakon saznanja kog pola je beba.

Na originalan način, uz porodične fotografije sa roze balonima pevač je na Instagramu otkio da u njihov dom stiže devojčica. 


– Volite li roze boju? Baloni su roze baš zbog nje. U septembru nam stiže devojčica Marinković. IT’S A GIRL! – poručio je budući tata, nakon čega se oglasila njegova koleginica iz takmičenja Nevena Nency Stojanović koja je pre par meseci predvidela da će par dobiti ćerku.

– Jaoj, divno! Pa šta sam rekla? – prokomentarisala je Nensy uz emotikon srca, a bračni par odgovorio joj je isto merom, deleći emotikone. 


Podsetimo, Gute i Elena već imaju sina Maksima, a vest da mu je supruga ponovo u drugom stanju dovela ga je do suza. 

– Ovo sam želeo – rekao je pevač u videu koji je podelio sa svojim fanovima, a koji možete da vidite OVDE!

Inače, Gute i Elena upoznali su se u „Zvezdama Granda“, a ljubav se desila na časovima Ane Bekute koja im je bila mentor. Par je na pevačev 28. rođendan objavio da čeka bebu, a u junu 2020. godine postali su po prvi put roditelji.

Kako je pre takmičenja radio u vrtiću kao vaspitač, pevač vrlo rado pomaže svojoj supruzi u svim roditeljskim obavezama, a neretko iste deli i sa svojim pratiocima na Instagramu.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić