Login/Registracija

Šoubiznis je SEKSISTIČKI POSAO: “Ne dozvoli da te muškarci gledaju kao 100 grama mesa!“

Makedonka Sanja Todorović (22) iz tima Jelene Karleuše večeras je delila scenu u duelu sa Dianom Mihajlović(25) iz Skobalja, koja dolazi iz tima Aleksandra Milića.

Prva kandidatkinja predstavila nam se pesmama “Dodirni me“ grupe Galija i “Bolesno te volim“ Nataše Bekvalac, dok nam je Diana pevala “Kakvo tijelo Selma ima“ Selme Bajrami i hitom “Bato bre“ od Indy.

Duel se završio u korist obe kandidatkinje, sa tim što je prednost imala Sanja sa šest osvojenih glasova, dok je Diana imala četiri.

Saša Popović istakao je da se vidi da su mentori uradili dobar posao, pa objasnio da bi idealan spoj bio sledeći- Sanjin glas a Dianina figura- rekao je Popović, na šta se Bekuta nadovezala- Sanja mođe da dostigne tu figuru, ali Diana ne može Sanjin glas.

Ana je takođe napomenula da je vitkost precenjena, na šta se Đorđe pobunui, jer kako ostale članice žirija tvrde, po njemu, nijedna žena nikada nije dovoljno mršava.

Ipak, i Marija je imala zanimljivo zapažanje kada je reč o fizičkom izgledu kandidatkinja- Slažem se da bi Sanja mogla da izgleda mnogo atraktivnije u skladu sa godinama i pevanjem, ali na primer Diana. Kada bi malo više znala da pevaš ti bi bila top. Molim te poradi na tome, ne dozvoli da te muškarci gledaju samo kao sto grama mesa, jer je to fuj!

Davidu, kao bivšem Sanjinom mentoru nije bilo jasno kako je mogla sebi da dozovli da se ugoji i da se tako obuče- Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač. 

– Diana ti si mnogo napredovala, sećam te se iz prethodnih sezona. Nadam se da će u narednom periodu biti još toliki napredak. Sanja jeste bolji pevač, i ja uvek to podržavam, ali nije da ti nemaš kvalitet- objasnila je Viki.

Na red je došlo i komentarisanje Jelene, Sanjine mentorke- Čestitam ti Sanja. Top si pevačica, stoji da moramo da smršamo i poradimo na stajlingu. Svako može da smrša, i nemoj da te kilogrami i umorna energija odvuku od cilja da budeš zvezda. Nažalost u šoubiznisu se žene ekstremno gledaju kroz fizički izgled i ovo je seksistički posao. U farmerkama i majici može da dođe samo brutalna pevačica poput Marije Šerifović- objasnila je Karleuša.

Sa druge strane, Karleuša se obratila i Diani pa joj priznala da nije odvajala pogled od nje- Ti si takva mačka, samo da poradiša na pevanju. Ja volim kad žena ima velike grudi. Šta je žena bez grudi i pozadine? 

Za kraj, Saša je pitao JK kakve mušakrce voli, da li ćelave, kosate, brkate, dlakave ili nešto treće- Pa ne mogu da pričam u množini. Ja volim jednog, mladog i kosatog.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac