ŠOU: Nije hteo da prizna da je pevao prethodnu noć ali ga je Marija odala (FOTO)

Šefki Jahjić Caci iz Subotice ponovo se ove sezone takmiči u „Zvezdama Granda“, a u prvom krugu se predstavio pesmom „Okuj me care“ Halida Bešlića nakon koje mu je produkcijski žiri dao „da“. Uz pesmu „Ja sad živim život koji nemam“ Džeja Ramadanovskog uz koju su članovi žirija pali u trans i nagradili ga sa svih sedam glasova. 

„Caci prva pesma nije bila dobra ali je druga bila savršena. Pevaj taj stil, pevaj romske pesme i ono u šta ti se veruje“, rekao je Bosanac. Po Ani Bekuti Šefki ima zdrav glas, a Viki Miljković je Šefkiju poručila da nije trebao da dozvoli toliko grešaka. 

a27a80c1248a572d3608579dda1a0e05fdb94d88

„Za vikend je pevao i uzeo je dobar bakšiš od mene. Svi mi radimo i ja nemam problem sa tim ali nemoj mnogo da južnjačiš repertoar koji izvodiš“, rekla je Marija. 

U prvoj pesmi koju si otpevao maestralno jedino bi ti se obradovao komšija. Imaš predivnu boju glasa, strašno si sladak i seksi. Dobar si frajer, nisam derpe. Ali mislim da si u trećem stihu četvrto slovo izgovorio kako ne treba i zato nisam pritisnuo taster. Fali ti x faktor… „, rekao je Lukas. 

„Autobus!“, rekao je Tajanstveni pokušavajući da prekine Acino izlaganje u kome je imitirao svoje kolege iz žirija i nasmejao sve u studiju do suza. 

„Umesto što tupim ovde ja sam ustvari samo hteo da ti kažem da pevaš do jaja“, poručio je Lukas. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić