Login/Registracija

ŠOU JE POČEO! Zaplesao sa lepom voditeljkom i dobio ovacije (FOTO)

Neki takmičari pokazalu su veliku hrabrost i smelost u „Zvezdama Granda“, a jedan od njih je Miralem Ramić koji je tokom svog nastupa u polufinalu takmičenja izveo i Sanju Kužet na scenu. Dok ju je držao za ruku pevao joj je „Dođeš mi u san“, a ovaj gest publika i žiri su pozdravili ovacijama. Njegov duelista Nemanja Bačilović izveo je pesme „Kao moja mati“ i „Za ljubav treba imat dušu“, dok je Miralem u drugoj pesmi ponovo iznenadio i razveselio sve u studiju numerom „Mi plešemo“. Konačan rezultat bio je pet glasova za Nemanju i četiri za Miralema. 

„Miraleme ti ćeš biti uspešan u ovom poslu, a da li ćeš biti velika zvezda to ćemo videti. Nemanja, prelepo si pevao i imao si lepu energiju večeras. Ja tebe volim i ti si oduvek moj favorit. Ti si drugačiji tip od Miralema ali zaslužuješ da budeš u finalu“, rekla je Jelena. 

„Miraleme simpatičan si momak i lepo pevaš ali Nemanja je večeras bio najbolji do sad“, rekao je Lukas, a Bosanac se složio da je bio odličan ali da se utopio u sve dobre pevače jer je Miralem pokazao da mora da pruži više. 

„Miraleme, bićeš zvezda i drmaće se Balkan od tebe“, rekao je Bosanac. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić