Login/Registracija

ŠOK NA KONCERTU: Bratanica Aleksandre Mladenović izašla na scenu, a onda se desila ČAROLIJA (VIDEO)

Aleksandra Mledenović sinoć je održala uspešan koncert u Aleksandrovcu, ovaj put u okviru Župske berbe i to pred nekoliko hiljada ljudi. Pevačica je tokom cele večeri bila odlično raspoložena, budući da je publika u glas pevala sa njom, a iz prvih redova bodrili su je bratanac Filip i bratanica Una.

Ipak, poseban i najemotivniji trenurak koncerta bio je kada se na sceni pojavila upravo njena bratanica, što je iznenadilo i samu pevačicu. 


– Dobro veče svima– rekla je malena Una, nakon čega se ponosna tetka rastopila od ljubavi, a zatim je uhvatila za ruku i sa njom u glas zapevala njen najveći hit.


– Večeras sam prvi put nastupala u Aleksandrovcu na Župskoj berbi. Posebno sam se obradovala dolasku moje bratanice Une koja je sa mnom i zapevala, srce mi je bilo puno. Zajedno sa vama smo pevali u glas pesmu ‘Poseban’ i veče je bilo posebno. Hvala vama i hvala mojoj Uni – napisala je pevačica u opisu videa koji je raznežio njene fanove. 


„Predivno“, „Koliko ljubavi na jednom mestu“, „Baš ste slatke“, „Tako se voli tetka“, neki su od komentara na Aleksandrin snimak koji možete da pogledate u nastavku. 

……

Inače, pevačica je upravo za Unu i Filipa javno govorila da su njeno najveće bogatstvo i snaga, čak je i tetovažu na ležima, na kojoj na engleskom piše „ti si moj anđeo”, posvetila upravo bratanici. 

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić