Login/Registracija

Snežana otkrila sve o životu u zajednici: „Renovirali smo ŠUPU i tu smo se izdvojili“

Ko i malo poznaje život Snežane Đurišić sigurno je da je čuo za njenu najveću ljubav još od srednjoškolskih dana. Slobodan Gvozdenović je bio muškarac o kakvom je uvek sanjala, a njihove prve dane zajedničkog života pamti i dan danas.

– Udala sam se i ušla u kuću svekra i svekrve sa dva devera i mužem, tu smo svi živeli. Onda smo mi tu malo sredili, renovirali nešto što je bila ostava ili šupa, tu je bilo 30 kvadrata i tu smo se izdvojili. Imali smo svoj ključ, ali meni to baš nije odgovaralo jer sam ja kod svoje svekrve uživala, ništa nisam radila, kad dete plače joj samo dam Maju i vratim se da spavam. E onda kad smo se izolovali to je bila moja kuća i morala sam sve da radim- počela je priču Snežana.


Iako mnogima deluje da je život javnih ličnosti idiličan, u početku nije bilo sve tako bajno. Ali uprkos tome njihova ljubav i želja za zajedičkim životom u novom domu bila je jača od svega te su danonoćno radili kako bi sebi obezbedili sve ono o čemu su oduvek maštali.

– Moj muž je bio jako sposoban, pored toga što je svirao, bavio se i trgovinom i našao je na Dedinju jedan plac i neku blatnjaču i kupio to. To je koštalo 30 miliona, a mi smo u kući imali milion. Onda je nastao haos u smislu plaćanja i posla. Pritom je tu bila zabranjena gradnja, ali da ne dužim tu priču, uspeli smo da dobijemo dozvolu za gradnju kuće. Prihod nam je dnevno bio milion, a rashod milion ipo i ušli smo u dugove- ispričala je nedavno.


Međutim nakon njegove smrti 2013. godine Snežana je rešila da vilu na Dedinju proda i skloni se od svega što je svakodnevno podsećalo na njenu najveću ljubav.

– Mnogo sam ovde plakala i hoću da se sklonim odavde, tako sam rekla tada i to sam i učinila- istakla je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović