Login/Registracija

Snežana Đurišić OTKRILA ISTINU o odnosu sa Milicom Pavlović: „To je njena stvar!“

Pevačica Snežana Đurišić poznata je po bogatoj karijeri i pesmama koje će ostati evergrin domaće muzike, ali i žiriranju u najpopularnijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ koje je iznedrio neke od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije.

Jedna od najuspešnijih mladih izvođača svakako je Milica Pavlović čija karijera je krenula upravo sa velike Grandove scene, a pevačica je jednom prilikom otkrila da je najveći strah imala od komentara Snežane Đurišić, što je njena iskusnija koleginica prokomentarisala i otkrila da li je u svađi sa Pavlovićevom.

Ne znam zbog čega se Milica plašila mojih komentara, ali to je njena stvar i ne mogu u to da ulazim. Ono što ja mogu da kažem za Milicu, ali i nekolicinu mlađih kolega koji su upravo u „Zvezdama Granda“ započelo svoju muzičku karijeru jeste to da je veoma uspešna i da se vidi da mnogo ulaže u sebe. Milica je zaista žena koja se bavi svojim poslom na najbolji mogući način, evidentno je da je uspešna. Meni je zbog toga posebno drago kao nekom ko joj je bio žiri, kao i Milici Todorović. Kada vidim da im ide zaista sam srećna iskreno je odgovorila Snežana i pohvalila trud i rad mlađih koleginica.

Foto: Z.K.Munja/ youtube/privatna arhiva,
Autor: I. Grk