Snežana Đurišić osvojila nagradu za životno delo: Ovo je potvrda da je vredelo sve što sam uradila! (FOTO)

Na tradicionalnoj dodeli godišnjih estradno – muzičkih nagrada koje dodeljuje Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije u saradnji sa Samostalnim sindikatom estradnih umetnika, nagrada za životno delo pripala je, između ostalih, i Snežani Đurišić. Posle svečanog uručenja nagrade u Savezu samostalnih sindikata Srbije, estradna umetnica podelila je svoje utiske za „Grand online“. 

791846ac9a19c036f62430892567aba19545ce64

„Emocija koja me je obuzela je zaista divna. Dobila sam potvrdu da je sve ono što sam uradila i ostvarila za ovih 40 godina bilo dobro, časno i valjano. Kad čovek doživi da u rukama drži ovakvo priznanje onda znate da ništa nije bilo uzalud. Zahvalna sam roditeljima, Bogu, saradnicima, publici i medijima“, rekla je Snežana Đurišić koja je do sad osvojila gotovo sva priznanja za status istaknutog umetnika.  

Muzička urednica „Zvezda Granda“ jedna je od retkih pevačica koja je vrlo mlada počela da peva i svoju prvu ploču snimila je sa osam godina. Tada jedna od najtalentovanijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije počela je da se pojavljuje u serijama i filmovima, a 1983. godine dobila je ulogu u nastavku „Kamiondžija“ u kome je otpevala kultnu pesmu „Kaluđeru moj“ Pavlu Vujisiću OVDE. 

Na ovoj svečanoj dodeli priznanja glavna nagrada životno delo otišla je u ruke jedne od najvećih muzičkih zvezda svih vremena Lepoj Breni, a nagrađeni su i Biljana Krstić,Minja Subotić,Lepa Lukić, Snežana Savić, Radmila Smiljanić,Goca Lazarević i mnogi drugi. 

Foto: D.Milošević ,
Autor: A.Bakić