Login/Registracija

SMRŠAO NEVEROVATNIH 44 KILOGRAMA, pa OTKRIO RECEPT: „Tu dijetu sam ja smislio“

Nakon velikog uspeha u „Zvezdama Granda“ Stefan Kosmajac osim karijeri posvetio se i svom fizičkom izgledu koji je doveo do savršenstva. Nakon kritika zbog viška kilograma odlučio je sebe da liši gurmanluka i mesecima unazad poštovao izuzetno rigoroznu dijetu koju je na iznenađenje mnogih sam smislio.

– Ja sam smršao okruglo 44. kilograma za nekih godinu dana. Mnogo teško sam to uspeo, gladan sam bio. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem mnogo rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda ceo dan pijem voćni sok. To je moja autofagija (smeh), to sam ja smislio. Zato što sam pre toga sve probao i nisam uspevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih pojeo nešto u popodnevnim časovima zaboleo bi me stomak- otkrio je Kosmajac, zbog čega se voditeljka Maja Nenadić našalila sa pevačem i proverila da li je i dalje istrajan.

– Je l’ to znači da kada bih te ja pozvala na ručak da ne bi došao?- zanimalo je voditeljku.

– Ja bih došao, ali ne bih ručao. Ti me pozovi pa ćemo da vidimo- odgovorio je Stefan kroz smeh.

Kada se pojavio na Grandovoj sceni Stefan Kosmajac važio je za mladića nemirnog duha koga su često pratili skandali. Zahvaljujući podršci roditelja i mentorke Viki Miljković Kosmajac se uozbiljio i batalio alkohol koji mu je stvarao veliki problem.

– I dalje ne pijem, ali to nije istrajavanje u smislu da se ja nerviram kada vidim da neko pije. Jednostavno sam rešio i prestao da pijem. Mogu da popijem, ali smatram da je to nešto što mi ne treba- priznao je pevač koji se nije libio da otvoreno govori o problemima i porocima sa kojima se susretao zbog prirode svog posla.

– Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim a znamo svi da u tom poslu ima mnogo alkohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo alkohol- ispričao je nedavno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović