Login/Registracija

SMEH DO SUZA: Viki i Jelena tverkovale sa kandidatom (GIF)

Jovan Pap ponovo je na sceni „Zvezda Granda“ i ovaj put se predstavio baladom „Samo moja“ Željka Vasića za koju je produkcijski žiri glasao „da“. Nakon toga poznati Novosađanin je zapevao „Apokalipsa“ Amara Gileta i napravio sjajnu atmosferu u studiju. Članovi žirija su u poslednjem trenutku dali svih sedam glasova, a čak i Jovan je bio iznenađen preokretom. 

„Izgleda mi kao lik iz crtanog filma kao veseli drvoseča“, našalila se Marija, a onda dodala da je imao veoma loš odabir pesama. Miri Škorić se dopao u prvoj ali ne i u drugoj pesmi jer ga ništa nije razumela. 

Sa tim se nije složila Viki Miljković jer se njoj više dopala druga pesma, a Marija se našalila kako bi „Mira mogla da je nabode“. 

„Ja sam samo gledala u njegove pantalonice koje su ga mnogo zategle i ništa nisam čula šta je pevao“, rekla je Jelena i nasmejala sve, a onda je Mira dodala kako sve žene u žiriju nose midere. 

„Stajling ti je katastrofalan. Imao si dobru energiju i dobar si dasa, a ja nisam ni slušala šta si pevao jer sam gledala dole“, rekla je Jelena aludirajući na „onu stvar“. Mira je nastavila da broji koliko ko midera nosi, a onda rekla kako ga Viki jedina nema i da je najzgodnija. Onda je izvela Viki na scenu da je odmere, a JK je poručila kako joj nedostaje dupe. 

Potom je diva  izašla na scenu da uporedi pozadinu sa Viki i pokazala joj kako se tverkuje, a publika je plakala od smeha!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić