Slomljene kolege i neutešna supruga oprostili se od pevača porukama koje KIDAJU DUŠU

Čitavu estradu juče je pogodila tužna vest o odlasku jednog mladog života, sjajnog pevača, kolege, muža i oca. Povodom smrti učesnika „Zvezda Granda“ Jasmina Hasića oglasile su se porodica i brojni pevači koji su se dirljivim porukama na društvenim mrežama oprostili od kolege.

b937a91107be1e05a181e693944d1c00cb06d181

Iza sebe ostavio je dvoje dece i neutešnu suprugu Jasminu, čija je objava na Facebook profilu slomila mnoga srca.

– Pola mene danas ode sa tobom. Pola osta sa Lejlom i Unom. Za 16 godina i 9 meseci zajedničkog života prošli smo nečijih pet, nemam za čim požaliti, nemam reći da sam nešto želela a nisimi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za šta nisi stao na moju stranu. I kad nisam bila u pravu, rekao bi „Ne dirajte mi Jacu“. Nema zagrljaja kao što je tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemajz i nikada više neće imati tatu. Ali dan proći neće, kao što sam ti juče obećala, da im ne pričam o tebi i čuvam sećanje na tebe. Kratko je trajalo njima, ali su najbolje imale. Voleću te dok postojim! Dela tvoja govore o tebi. Odmaraj se a u meni i dalje živiš!- napisala je slomljena Jasmina.

f01a3a1acc4ea3b16c343cdd3439c8b905710329

Njegov veliki prijatelj i kolega Mirza Selimović oprostio se od Jasmina porukom koja je mnoge rasplakala.

– Jaško moj dobri, ne mogu da verujem da si nas napustio. Bio si mi mnogo više od prijatelja i kolege, bio si mi kao stariji brat. Rečima ne mogu da opišem tugu i bol. Voli te tvoj Miki- objavio je Mirza uz Hasićevu fotografiju.

Poruke žaljenja za gubitkom i podrške porodici preplavile su sve društvene mreže, a mnoge Zvezde Granda ne mogu da opišu tugu i bol koju osećaju zbog odlaska kolege.

44032b53a3a301dbca214bb64a8ad4f1e0b1297c

– Počivaj u miru dragi kolega- oprostio se Mahir Mulalić uz emotikon srca, kao i Valentina Kuzmanović, Lejla Zahirović Miloš Vujanović, Alen Hasanović, Armin Dedić, Ibro Bublin i mnogi drugi.

Veliku tugu izrazila je Jasminova dobra prijateljica i koleginica Ajša Kapetanović, koja se od pevača oprostila emotivnom porukom.

– Zašto uvek najbolji?! Neću nikada zaboraviti koliki si prijatelj bio, sećam se kada si ispao iz takmičenja da si ti bio taj koji je mene tešio umesto obrnuto, sećam se i one sreće kada si mi rekao da ćeš ipak ići s nama na turneju, našeg neprestanog smeha i pesme- napisala je pevačica.

– U šoku sam! Počivaj u miru – oglasio se i Jasminov kolega iz takmičenja Miloš Vujanović, dok je Sloba Đurković poručio– Neka ti je laka zemlja!

27e84c16a176ce8c119bdba48d4f3c8a32274a15

POGLEDAJTE I

TUGA DO NEBA Preminula ZVEZDA GRANDA, kolege u ŠOKU: „Volećemo te zauvek“

KO JE BIO JASMIN HASIĆ? Evo kako je govorio o „ZVEZDAMA GRANDA“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Facebook,
Autor: J. Jović