Login/Registracija

SLAVLJE U GORAŽDU: Džejlu Ramović dočekuju u nedelju velikim koncertom na trgu (FOTO)

U Goraždu su se sinoć u noći velikog finala i pobede Džejle Ramović čule sirene automobila i svi su na ulicama slavili uspeh talentovane sugrađanke. Euforija se nastavlja u nedelju 23.juna kad će na platou gradske dvorane Mirsad Hurić biti organizovan doček i veliki koncert za Džejlu. 

Kako su saopštili organizatori, planirana je spektakularna noć u čast nove zvezde Granda i bogat muzički program koji počinje u 19h. Džejla će u rodni grad stići sa svojom mentorkom Marijom Šerifović koja je ponosna na njen uspeh. 

„Biću sa Džejlom kao njen mentor, podrška, prijatelj, a  pošto sam svih ovih devet meseci bila sa njom želim da i sad bude bude tako kad se vraća kući kao pobednik“, rekla je za Grand.online Marija Šerifović. 

TRIJUMF MLADE DAME: Ovako je Džejla Ramović slavila UBEDLJIVU POBEDU (VIDEO)

Koncert će u 19h otvoriti svojim nastupom Amel Ćurić, potom će u 20h pevati Džejla Ramović, a nakon toga će nekoliko pesama izvesti i Marija Šerifović. Prema rečima organizatora, očekuje se veliki broj posetilaca i velika gužva jer se svi raduju tituli koju je u ovaj grad Bosne i Hercegovine donela vanserijski talentovana pevačica. 

REGION SLAVI: Pobednica podelila utiske, Marija odgovorila JK, Popović najavio još bolju sezonu (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Bakić