Login/Registracija

SKANDAL U NAJAVI! Marija revoltirana glasanjem: „KOCKASTI, NA*EBAO SI!“

Tamara Selimović (21), kandidat Marije Šerifović, suočila se sa Srđanom Stanićem koji je u Milijevom timu.

Kandidatkinja se predstavila pesmama „Kad bi me majka ponovo rodila“ Zorice Brunclik i „Mađije“ Zlate Petrović , kandidat je odabrao „Hajde srećo moja“ Šaban Šaulić i „Plava ciganka“ Mileta Kitića.

Oba takmičara su se poprilično potrudila da razigraju žiri, a sudeći po glasovima, u tome su i uspeli.

6 prema 5 glasano je, u korist drugog kandidata.

– Đorđe, brate mili, pa pogledaj prva tri para. Pa ako njih dvoje nisu za šest – šest, da l si lud brate – iznervirala se Marija, a Saša ju je smirivao – Čekaj ja nešto da kažem Maro. Ovim si Đorđe, samo pokazao da se ne razumeš u narodnu muziku, jer je kandidatkinja broj jedan bila bolja od kandidata broj dva.

– To nije istina! – pobunio se Mili.

Mišljenja su bila podeljena, a Saša je nastavio – Prva pesma kod Tamare je doktorski otpevana. Prvo što je jedna od najtežih koja je pevana ovde i ona vredi za dve njegove pesme. A „Plava ciganka“ nije takmičarska pesma, ona se peva kad prođe finale, pa u emisiji gde je šou.

Viki se složila sa Sašom, a zatim su svi konstatovali da Srđanova boja glasa nije ista kao u prošlom krugu.

– Ti si devojko prvu pesmu odvalila! Bravo, za tebe nema zime i nepošteno je da i ti nemaš šest glasova – rekla je Snežana.

– Ja sam uvek za takmičenje i tvrdim da je ovo jako napeto, pošteno, nepošteno s vremena na vreme, navijački i mislim da ne bi smeli da Đorđa tako da sečemo da nema pravo da glasa – rekao je Bosanac, a Marija je dodala – Kockasti je na*ebao. Ali ne u takmičenju, već samo zato što se ispostavilo da je gluv. On je sad zvanično za mene i gluv.


– Bila si najbolja otkako dolaziš ovde – rekla je Ana, a Marija je najavila – Do kraja emisije, idu svi u baraž, ja se do sad ni sa kim nisam igrala, ali sada svi ima da završe u baražu!

– Sad je Marija potvrdila ono što govorim, da svi njeni kandidati moraju da imaju šest glasova ili drama! – povikala je Jelena.

Nakon svega, oglasio se David pa rekao – Kockasti nije na*ebao, kockasti može da ti objasni par stvari kada se ugase kamere. Sa mnom tako nemoj da razgovaraš, a Marija ga je upitala – Šta ti imaš meni da objašnjavaš i upireš prstom u mene?!

– E zato ja ne volim škorpije, pogledajte – vikala je Jelena u glas sa ostalima – Oboje će proći, manite se škorpijetine mračne, zle, manite se osvete.

Za sam kraj Marija je imala samo jednu poruku svima – Baraž može da počne!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: K. Stanković