Login/Registracija

ŠIROKO: Zvezda Granda snima spot u Turskoj, a tek da čujete KO JE MODEL

Publika broji dane do nove pesme Adnana Nezirova, a kako se od njega uvek očekuje neočekivano pevač je rešio da spot snimi na destinaciji van granica naše zemlje.

Spakovao je kofere i uputio se pravac u Tursku gde se ako je sudeći po društvenim mrežama ludo provodi.

Osim što ga prepoznaju i zaustavljaju na ulici, pevač ne krije da je izuzetno srećan zbog novog projekta u koji polaže velike nade.

– Top se provodim u Turskoj, snimio sam pesmu za novi spot. Brza je! Tekst je radio Milanko Ćirović, a muziku i aranžman Sejo Boy- otkrio je za Grand Online, a nas je zanimalo zašto je je kao lokaciju za snimanje odabrao baš Istanbul.

– Odabrao sam zato što mi u pesmi sviraju muzičari poznatog turskog pevača Tarkana, tako da je to ta poveznica. Inače model u spotu mi je mlada Ruskinja (smeh)- priznao je Nezirov i zagolicao maštu publike.

Nakon objava uz Turske pratioci na Instagramu ne mogu da sakriju nestrpljenje, a nakon seta fotografija zaključili su da je Adnan svetska faca!

Koliko ulaže u karijeru i ekranizaciju svojih pesama svedoči i prethodni spot za numeru „Otac i majka“ koji je snimao na čak dve lokacije, u dalekom Čikagu i Bihaću.

– Ispričaću vam jednu anegdotu sa snimanja, inače „Štrbački buk“ je naconalni park gde smo snimali one kadrove sa vodopadom. Put je loš, uzak je, ma jedva smo stigli i kada smo konačno došli meni na ulazu kažu da ne mogu da snimam spot tu jer je to nacionalni park. Ja im kažem da mi treba samo par kadrova i tražio sam da zovemo nadređenog koji kada je čuo da sam ja u pitanju odmah je rekao „Za Adnana može sve!“, tako da pustio me je iako ne bi trebalo jer je to zaštićen prostor- ispričao je nedavno za Grand Online.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović