VELIKI PRITISAK i nervoza zbog poznatog OCA, žiri u šoku: „Znao je tata, ne treba tebi Marija“

ipiccy image 2023 01 21T194009.706

Poslednji par ove divne večeri bili su Dijana Čobić (18) iz Novog Sada koja je u Milijevom timu i Perica Veljković (18) iz Beograda, sin violiniste Veljkovića koji je u timu Marije Šerifović.

Nakon što su otpevali prvi krug pesama „Neko nije“ koju je izvela Dijana i „Ti nisi bila to“ koju je pevao Perica glasao je Bosanac koji je vidno uživao u narodnjaku, a zatim je Perici glas dao i Đorđe David.

Nakon bržigh pesama, konačan rezultat ovog duela bio je šest naprema pet za Pericu i on je mogao da odahne jer se direktno plasirao u naredninkrug takmičenja.

IMG 3532

Perica je bio bomba, lutka. Bravo za repertoar. Dijana, iako nije bilo idealno nisam mogla da ti ne dam glas na tu tvoju vedrinu. To je poklon od mene– rekla je kratko Ana.

Dijana, dao sam ti glas jer nisi bila mnogo lošija od drugog kandidata, a drugi je bio fenomenalan. Vodi računa o tonovima, ali džaba, ti si naše dete i ne možeš da ne dobiješ glas – objasnio je Bosanac koji je dugo sarađivao sa njegovim ocem.

IMG 3510

Slično mišljenje sa svojim kolegama delila je i Snežana Đurišić.

Kandidatkinja je imala grešaka ali je jako lepa, slatka, zabavila nas je. Perice bilo je malo klizanja, poslušaj Bosanca – rekla je ona.

Svetlana Ceca Ražnatović bila je blagonaklona prema kandidatima, ali je sugerisala Perici.

-Perice, dobio si šest glasova i treba da slaviš. Vedar si i sladak, Bosanac je vršio pritisak na mene, davio me je za gušu- rekla je pevačica sa osmehom.

Dragan Stojković pomislio je da Ceca nije dala glas kandidatu broj dva, ali se zatim ispravio uz reči.

-Izvini, nisam obratio pažnju na tebe – rekao je Bosanac Ceci na šta mu je ona uzvratila.

Ti? Pa ti oči ne skidaš sa mene, priznaje sad pred milionima – prokomentarisala je folk diva.

Ne smem, biće ljubomoran Saša Popović, isteraće me zbog tebe iz „Zvezda Granda“ – našalio se Stojković.

lkjcl

Đorđe David bio je nervozan zbog grešaka kandidata, dok je Viki imala više razumevanja za mlade takmičare.

Perice, ti si naše muzičko dete, ali ne peva se to tako. Pretpostavljam da Marija nije imala vremena da ti objasni trilere, ali znao je i tata. Znao je tata kako to da ispravi, ne treba tebi Marija – objasnila mu je Viki kako da poradi na svom talentu i pokaže maksimum na sceni naredni put.

Mentori su imali završnu reč i bili su veoma kratki, a Mili je otkrio da je njegova takmičarka frontmen popularnog benda „Parlament“.

miligram

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk