Login/Registracija

ŠEST GLASOVA K’O OD ŠALE: „Bićeš veća ZVEZDA od ISAKA“ , tvrdi žiri

U poslednje vreme retko se dešava da takmičar u „Zvezdama Granda“ „kupi“ sve članove po malo strogog žirija. Ali to je ove subote olako pošlo za rukom Edisu Agiću (21) iz Rožaja, takmičaru iz tima Aleksandra Milića Milija koji je kao od šale dobio šest „da“ čuvene šestorke. 

Ovaj kandidat predstavio se pesmama „Hotel“ Ace Lukasa i „Pratim se“ Tošeta Proeskog, a već sa prvim taktovima dobio je podršku svih u studiju,nakon čega su mu mnogi predvideli da će biti velika zvezda. 

– Ja obožavam ovakvo pevanje, uživala sam – izjavila je oduševljeno Ceca, ali je Popoviću zasmetalo što nije odmah nakon prve pesme glasala, budući da se radi o takmičaru pred kojim je uspešna karijera. 

– Aman, čoveče, pričaš kao navijen. Šta se dešava s tobom? – pitala je ga, a on odgovorio: – Čekala si zadnji momenat da glasaš!

– Nek’ se peče – dodao je Đorđe.

Ceca je objasnila da nije odmah glasala jer je uživala od početka njegovog pevanja pa sve do poslednjeg tona, a zatim pohvalila Edisov vokal, dinamiku i energiju. 

– Bio si mi melem za uši i za dušu – dodala je. 

Ana Bekuta takođe je imala reči hvale za Edisa, a potom dala predlog pesme za sledeći krug. Nakon mnogo vremena i epizoda, ni Dragan Stojković Bosanac nije mogao da nađe ni jednu manu takmičaru. 

– Ma, ti si pevao od početka do zadnjeg tona kako treba, svaka čast. Vidiš ti kako se ovo Rožaja polako budi – konstatovao je, a svoje oduševljenje nije mogla da sakrije ni Marija Šerifović..

– Kandidat je pevao tako da je držao pažnju od prve do poslednje sekunde. Želela sam da te gledam i da u tome uživam, bravo – poručila je. 

Đorđe David pohvalio je prvo mentorski rad, a zatim i takmičara, a onda mu prorekao sudbinu.

– Ovakvu vrstu civilizovanog -scenskog bezobrazluka i samouverenosti, sa ovim pevanjem, veruj mi da možeš da budeš zvezda u Crnoj Gori i veća nego što je Isak Šabanović, to moje predviđanje za tebe. Svaka čast za pevanje –istakao je roker, Viki dodala da takmičar ima boju od milion dolara. 

– Ti si jedna od najskupljih farbi koja se ovde pojavila – zaključio je mentor, a Saša dodao da je Mili u pravu i da je pred Edisom uspešna pevačka karijera. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić