Login/Registracija

SASVIM (NE)OBIČNA EMISIJA Mentori kakve do sad niste videli! (VIDEO)

Jučerašnja emisije „Zvezde Granda Specijal“ svakako je bila posebna, obzirom da je Saša Popović ugostio članove žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Popović je u dve ekipe podelio Mariju Šerifović, Đorđa Davida i Jelenu Karleušu, dok su nasuprot njih sedeli Ana Bekuta, Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac. Popularna šestorka ovoga puta nije bila u punom sastavu, jer je Viki Miljković bila sprečena da dođe. 

Atmosfera u studiju sve vreme bila je opuštena, a Saša je sa mentorima vodio razgovor o svakodnevnim temama. Tako je emisija počela pričom o dijetima, gde je Ana otkrila da je smršala 12 kilograma, dok je Marija i dalje na strogom režimu ishrane. Jelena je ispričala da je njena omiljena hrana luk, dok je Bosanac otvoreno rekao koliko voli da jede jagnjeće i praseće pečenje na šta se Jelena kao poznati vegeterijanac zgrozila. Jelena Karleuša je kroz razgovor otkrila i da bi starost volela da dočeka u nekoj kućici na selu gde bi gajila biljke i životinje.


Kada je Saša Popović upitao svoje goste koliko je žiriranje u „Zvezdama Granda“ promenilo njihove živote, Đorđe je rekao da zbog brojnih obaveza rekto viđa svoju ćerkicu, dok je Jelena otkrila kako joj je suprug Duško rekao da ih neće mediji rastaviti već „Grand“, obzirom da se zbog Jeleninih snimanja retko kada viđaju. 

Emisija nije mogla da prođe bez priče o takmičarima, a mentori su komentarisali o pojedinim kandidatima iz svoje grupe. Tako je Marija otkrila da kroz celo takmičenje ima veliki problem zbog njene učenice Džejle Ramović, kojoj se nijedna greška u pevanju ne oprašta, jer se ona smatra za jednog od favorita za pobedu u takmičenju. Đorđu je ova tema teško pala, obzirom da je u prošloj epizodi ispao njegov takmičar Adi Šoše, koji je bio jedan od omiljenih kandidata u takmičenju. Roker je otkrio da zbog toga nije mogao da spava i da se celu noć vozio kroz grad kako bi sabrao misli. Jelena je po prvi put iskreno rekla da je Martinijan Kirilovski njen omiljeni kandidat, jer je jako dobar čovek. 


Diva je iskreno odgovarala na pitanja iz ankete gde je otkrila da je Viki nervira, ali da je njena koleginica dobar čovek i da je to njoj ipak presudno za kompletnu sliku o nekome. Jelena je rekla i da se ne razvodi od supruga Duška Tošića i da je sve medije koji su to tvrdili tužila. Pevačica je dodala i da ljudi imaju iskrivljenu sliku o njoj i kako je ona privatno potpuno drugačija osoba od one koju publika gleda na malim ekranima. 

U nastavku pogledajte o čemu su još članovi žirija diskutovali u emisiji:

ONI SU VEĆ ZVEZDE Kandidati priredili spektakl na sceni, mentori ponosni na svoje učenike (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić