Login/Registracija

Saša Popović spreman da osvoji Evropu sa zvezdama Granda: „Tu pesmu sam čuvao 12 godina“

Da je Saša Popović čovek od reči dokazao je još jednom kada je ispunio obećanje mladim zvezdama Granda, Aleksandru Simiću i Nenadu Osmanoviću. Naime, još tokom takmičenja obećao im je numeru kojom će se predstaviti na „Izboru pesme za Evroviziju“ i naravno to ispunio.

– Pesmu „Viva la vida“ sam od Ninoslava Ademovića kupio 2010. godine, čuvao sam je dvanaest godina dok se nije pojavio Aleksandar, koji odlično peva operu i koji se tako predstavio tokom takmičenja. U pesmi postoje takve deonice, a njemu se pridružio Nenad, koji odlično peva sve žanrove. Ideja je bila moja, a i javno sam obećao da ću ih poslati – istakao je Saša Popović koji je izuzetno ponosan na talentovane momke koji će napraviti veoma važan korak u svojoj karijeri.

– Tada sam kupio od Ademovića oko 20 pesama i ne sećam se koliko je sve koštalo, ali ova pesma je moj poklon momcima, dok će sve ostalo platiti Grand produkcija. Još ne znamo koliko će sve koštati, ali spremamo im nastup i sve kako priliči takvom festivalu.

Iako je numera „Viva la Vida“ za veoma kratko vreme postigla ogroman uspeh i broji preko pedeset hiljada pregleda na Jutjub platformi, naišla je i na oprečne komentare za koje Saša Popović ne mari.

-Video sam oprečne komentare, nekima se sviđa, a nekima ne, ali negativne komentare pišu pripadnici konkurentskih tabora i oni kojima se sviđa neka druga pesma. Na taj način skreću pažnju na ono što oni misle da bi trebalo da nas predstavlja na Evroviziji. To je sasvim normalno – objasnio je Popović kako prenosi Kurir, tvrdeći da je Grand duo pun pogodak.

-Pored 32 pesme treba da postoji i jedna ovakva pesma koja je drugačija, pa neka publika odluči!

BONUS VIDEO -Zvezde Granda otkrile kako teku pripreme za „Izbor pesme za Evroviziju“

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović